ZiN Travel Amsterdam

Ga meer op trendtour! Welke trends en ontwikkelingen zijn voor jou relevant en kun je toepassen in je zaak?
Omschrijving

Waar haal jij je inspiratie vandaan?
Als horecaprofessional ben je de hele week druk met ondernemen en managen. Brandjes blussen en de 24/7 operatie. Waar haal jij je inspiratie vandaan? Hoe blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom food, drinks, personeel, design en technologie? Ken je je gasten nog wel? Wat wil de huidige gast en welke generatie komt er nu op jou af?

Gun jezelf nieuwe inspiratie en ideeen!
Even een vakblad lezen of online surfen voelt als vrije tijd terwijl jezelf trakteren op een gezonde dosis inspiratie en nieuwe inzichten op doen een van de belangrijkste onderdelen van gezond en succesvol ondernemen is. Gun jezelf die rijkdom.

Ga mee op reis!
ZiN biedt dagelijks relevante inspiratie. Om even echt de operatie te ontvluchten en jezelf onder te dompelen in een wereld vol trends, innovaties, inspirerende ondernemers en te gekke locaties ga je met ons mee op reis.

Deskundige tourguides en verrassende locaties
Tijdens ZiN Travel bezoek je met deskundige tourguides spraakmakende concepten, verrassende locaties, inspirerende ondernemers en geniet je van bijzonder eten en drinken. Op basis van jouw vraagstukken en uitdagingen stellen we een maatwerk programma samen. Hierdoor is geen één ZiN Travel hetzelfde. We leren je écht zien in plaats van kijken. Welke trends en ontwikkelingen zijn voor jou relevant en kun je toepassen in je zaak?


Het programma

10:30 Ontvangst bij The Social Hub Amsterdam

11:00 Trendupdate

12:00 Start trendtour: bezoek diverse spraakmakende concepten, verrassende locaties en inspirerende ondernemers.

19:30 Einde programma

FAQ

Voor wie is deze ZiN Travel bedoeld?
De ZiN Travel is bedoeld voor food professionals en horeca ondernemers die graag experimenteren, vernieuwen en samenwerken. Én voor food professionals en horeca ondernemers die graag verder kijken dan de eigen branche om tot nieuwe inzichten en ideeën te komen. Herken jij jezelf hierin? Schrijf je vandaag nog in de voor de ZiN Travel Amsterdam.

Wat kost de ZiN Travel Amsterdam?
De ZiN Travel Amsterdam kost eenmalig € 370. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze ZiN Travel.

Heb je nog vragen?
Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

Na afloop van de ZiN Travel ben je op de hoogte van de huidige trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied en heb je gegarandeerd nieuwe inzichten en ideeën die je kunt matchen met jouw concept.

-----------

Kosten


De trainer(s)
Maak kennis met de tourguides

Tijdens ZiN Travel bezoek je met deskundige tourguides spraakmakende concepten, verrassende locaties, inspirerende ondernemers en geniet je van bijzonder eten en drinken. Graag stellen we je voor aan de tourguides die je tijdens ZiN Travel kunt ontmoeten. 

Maak kennis met de tourguides