Hoe maak je als traditioneel café meer omzet door food?

donderdag, april 20, 2023 - 10:35
De renovatie van café-restaurant De Beurs in Utrecht is een groot succes. 'Specialiseren is heel belangrijk', verklapt eigenaar Theo Burger. Maar een horecazaak renoveren en uitbreiden met food zonder je originele doelgroep te verliezen, is geen makkelijke taak. In deze video laat Theo zien hoe het hem is gelukt.

Bekijk de video hier 

Meer weten?

Schrijf je in voor een ZiN Training op het gebied van ondernemerschap bij ZiN Inspiratielab.

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen