Hoe creëer je de optimale service? #HSBYT Hicks

maandag, januari 4, 2021 - 22:14

Bij Hicks staat gastvrijheid voorop. Hierin kun je je volgens eigenaar Sotiris écht mee onderscheiden. Maar hoe creëer je de optimale service naar je gasten toe? In deze nieuwe aflevering van Horeca School by Young Talent krijg je tips!

Ondernemerschap

01 november 2019

Zus&Zus: goodwill als grote boost

Dankzij de gunfactor maakte lunchroom Zus&Zus een vliegende start. Door in te spelen op vraag zetten ze de volgende stap.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen