Horeca School by Young Talent: hoe ga je om met wijnmarges?

maandag, september 30, 2019 - 10:41

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Hoe voorkom je waste? Hoe zet je groentes op de kaart? In deze video: hoe ga je om met wijnmarges? Tessa legt het uit.

Ondernemerschap

07 april 2018

Robbin Ruzette maakt van café Lenartz een fine dining-restaurant

De ambitie ooit op eigen benen te staan, doet Robbin Ruzette besluiten Lenartz Oisterwijk over te nemen van zijn ouders. Wat dan nog een...

Lees meer
Slim Bezig!

09 september 2021

Slim koken met Slimme Keuken

Vrijwel elke horecaondernemer heeft tegenwoordig te maken met personeelstekort. Ondanks dat startte Robin Wijnen en zijn compagnons in 2020...

Lees meer
Ondernemerschap

12 november 2020

Blijven bezorgen of afhalen (of niet)

Op dit moment zetten veel restaurants in op nieuwe concepten. Van bezorgen, afhalen tot menuboxen voor thuis. Maar hoe gaat dit straks?

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen