Horeca School by Young Talent: hoe ga je om met wijnmarges?

maandag, september 30, 2019 - 10:41

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Hoe voorkom je waste? Hoe zet je groentes op de kaart? In deze video: hoe ga je om met wijnmarges? Tessa legt het uit.

Ondernemerschap

14 april 2017

Fondue & Fondue: specialisatie als succesfactor

Interview met eigenaar Martin Moos van Fondue & Fondue over hoe specialiseren in fondue leidt tot succes.

Lees meer
Personeel

13 maart 2020

Hoe restaurant Oriëntal Green House omgaat met het coronavirus

Directeur Simon de Wit, ook regionaal bestuurslid van KHN, vertelt over de maatregelen die zijn bedrijf neemt om gasten te beschermen en...

Lees meer
Ondernemerschap

18 maart 2017

Nooit meer à la carte serveren levert aanzienlijke voordelen op voor restaurant Smaek

Geen à la carte meer serveren maar alleen nog maar menu? Chef-kok en eigenaar René Huisman zette de stap en het heeft hem veel opgeleverd.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen