Horeca School by Young Talent: hoe ga je waste tegen?

maandag, september 30, 2019 - 10:36

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Hoe ga je om met marges? Hoe zet je groentes op de kaart? In deze video: hoe ga je waste tegen? Maikel legt het uit.

Duurzaamheid

06 februari 2018

No waste bij Restaurant Dertien

Bij Restaurant Dertien in Rotterdam staat duurzamheid boven alles. Chefs en eigenaars Pepijn Schmeink en Remco van Erp maken de meest...

Lees meer
Duurzaamheid

13 augustus 2020

Verantwoorde basics die juist nu belangrijk zijn

Bewuster leven en gezonde voeding waren al een trend, maar zijn dat nu meer dan ooit.

Lees meer
Duurzaamheid

08 juli 2019

Het verhaal achter ons product spreekt gasten aan

In het oude Philips gebouw 't Veem in Eindhoven kweekt Duurzame Kost groenten via een innovatieve kweekmethode. Mede dankzij medewerkers met...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen