Horeca School by Young Talent: onderscheiden met je wijnkaart

maandag, september 30, 2019 - 10:38

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Hoe ga je om met marges? Hoe zet je groentes op de kaart? In deze video: onderscheidend zijn met je wijnkaart? Tessa legt het uit hoe.

Trends & Travel

09 juli 2020

Trendalert | 5 trends die je niet mag missen

De laatste foodtrends en interessante culinaire ontwikkelingen all over the world!

Lees meer
Drank

04 juni 2019

Zo run je een succesvolle wijnbar

Hij noemt zichzelf geen sommelier, maar een wijn-nerd. Julian Cleton runt inmiddels twee wijnbars. Twee totaal verschillende concepten die...

Lees meer
Training
Drank

Training Haal meer uit wijn!

Vergroot je wijnkennis zodat je (nog) succesvoller wordt in het adviseren over en verkopen van wijn.

Bekijk training

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen