Horeca School by Young Talent: wat je moet weten over mousserende wijnen

maandag, september 30, 2019 - 11:01

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Hoe kun je het beste omgaan met inkoop? Hoe proef je op de juiste wijze een wijn? In deze video: hoe zit het ook alweer met mousserende wijnen? Sommelier Ruben Kwakman legt het uit.

Trends & Travel

09 juli 2020

Trendalert | 5 trends die je niet mag missen

De laatste foodtrends en interessante culinaire ontwikkelingen all over the world!

Lees meer
Drank

09 augustus 2022

Geef je wijnomzet een boost: de basics

Wil jij jouw wijnomzet een boost geven? In deze blog legt register vinoloog Claudia van Dongen de basics uit hoe je dat doet.

Lees meer
Jong Talent

03 juli 2021

Ontwaken, ontmoeten en ontdekken

Het eerste hostel in Zwolle wordt een plek waar samenzijn minstens zo belangrijk is als slapen en eten. Rowan van Drogen over De Basis.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen