Horeca School by Young Talent: zó zet je vergeten groentes op de kaart

maandag, september 30, 2019 - 10:30

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Hoe ga je om met wijnmarges? Hoe voorkom je waste? In deze video: hoe zet je vergeten groentes op de kaart? Maikel legt het uit.

Vegan

12 juni 2018

5x groente-inspiratie

Alles wat je met vlees of vis kunt doen, is ook mogelijk met groente. En het effect is misschien nog wel verrassender.

Lees meer
Vegan

18 mei 2018

2018 is het jaar van de groenten

2018 is hét jaar van de groenten. Steeds meer gasten vragen om deze duurzame en gezonde optie. En daar ligt een mooie uitdaging voor jou als...

Lees meer
Vegan

28 april 2018

Luc Kusters: 'Bonen moeten de plek krijgen die ze verdienen'

Bonen kampen al sinds Bartje met een imagoprobleem. Onterecht, vindt chef Luc Kusters van restaurant Bolenius in Amsterdam. Het draait...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen