Horeca School by Young Talent: zo maak je de juiste wijn-spijs combinaties

maandag, september 30, 2019 - 11:08

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Hoe kun je het beste omgaan met inkoop? Hoe proef je op de juiste wijze een wijn? In deze video: hoe maak je goede wijn-spijs combinaties? Sommelier Ruben Kwakman legt het uit.

Drank

04 juni 2019

Zo run je een succesvolle wijnbar

Hij noemt zichzelf geen sommelier, maar een wijn-nerd. Julian Cleton runt inmiddels twee wijnbars. Twee totaal verschillende concepten die...

Lees meer
Drank

14 oktober 2021

Terugblik Wine Experience - 13 oktober 2021

Op woensdag 13 oktober 2021 vond de tweede editie van het exclusieve wijnevent: Wine Experience plaats bij ZiN Inspiratielab. Bijna 200...

Lees meer
Drank

22 juli 2019

Meer halen uit wijn- en bieradvies: 3 visies

Meer succes halen uit je wijn- of bierverkoop? Dat gaat om veel meer dan kwaliteitswijnen en -bieren op de kaart. Laat je inspireren door...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen