Horeca Talent Portret #2 | Sven Sallaerts en Jos de Jong

Om succesvol een restaurant of hotel te runnen moet je heel veel talenten aanboren. Je moet sociaal, zakelijk en ambitieus zijn en óveral wat vanaf weten. Hoe doen anderen dat? In deze aflevering spreken we Sven en Jos, eigenaren van restaurant Pesca in Amsterdam. Corona is voor hen zakelijk ook niet altijd een pretje, maar toch vinden ze het een mooie tijd om in te kunnen en mogen ondernemen. Binnenkort openen ze zelfs een nieuwe zaak en daarnaast staan ze aan de vooravond van hun internationale groei ambities.

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen