Waar moet een succesvol concept aan voldoen? #HSBYT Hicks

woensdag, januari 20, 2021 - 05:23

Volgens Sotiris staat of valt je zaak met het totaalconcept. Wanneer je restaurant Hicks binnenstapt, krijg je direct het gevoel alsof je in New York bent in de jaren '20. Hoe heeft eigenaar Sotiris dit aangepakt? In deze nieuwe aflevering van HSBYT legt hij het uit.

 

 

Jong Talent

03 juli 2021

Ontwaken, ontmoeten en ontdekken

Het eerste hostel in Zwolle wordt een plek waar samenzijn minstens zo belangrijk is als slapen en eten. Rowan van Drogen over De Basis.

Lees meer
Ondernemerschap

01 november 2019

Zus&Zus: goodwill als grote boost

Dankzij de gunfactor maakte lunchroom Zus&Zus een vliegende start. Door in te spelen op vraag zetten ze de volgende stap.

Lees meer
Jong Talent

31 juli 2021

Een pop-uprestaurant als oefenruimte

Vanuit een pop-uprestaurant bij IJsselcentrale Harculo in Zwolle, bereiden Glenn Mosterd en Seb Dokman zich voor op de definitieve versie...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen