Groots in genieten
.
20 oktober 2022
Masterclasses van toonaangevende (horeca)experts, volop aandacht voor persoonlijke ontwikkeling én een leerlocatie vol inspiratie. Dat zijn...
Lees meer31 juli 2021
Vanuit een pop-uprestaurant bij IJsselcentrale Harculo in Zwolle, bereiden Glenn Mosterd en Seb Dokman zich voor op de definitieve versie...
Lees meer03 juli 2021
Het eerste hostel in Zwolle wordt een plek waar samenzijn minstens zo belangrijk is als slapen en eten. Rowan van Drogen over De Basis.
Lees meer07 oktober 2020
In de Horeca Talent Portretten gluren we ongegeneerd bij de buren. In elke aflevering spreken we jong, succesvol horecatalent over zijn of haar aanpak.
Lees meer25 juni 2020
In de Horeca Talent Portretten vragen we jong, succesvol horecatalent álles over hun weg naar de top, hun keuzes en de geheimen van hun succes.
Lees meerOm jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen