Terugblik ZiN Inspiratiedag Slim Bezig! - dinsdag 5 april 2022

1 minuut

ZiN Inspiratielab organiseerde op dinsdag 5 april 2022 de ZiN Inspiratiedag Slim Bezig! 

Bijna honderd horecaprofessionals kregen in diverse masterclass antwoorden op vragen als Hoe kom je aan goed personeel? Hoe zorg je voor een gezonde winstmarge? en Hoe kun je nog slimmer werken in de keuken en bediening? De deelnemers waren enthousiast en beoordeelden de dag met een gemiddeld rapportcijfer 8,3.

Bekijk de foto’s van de ZiN Inspiratiedag Slim Bezig! 

Ondernemerschap

25 maart 2021

Tips voor een onderscheidende foodtruck

Topchef en foodtruck-expert Najat Kaanache (World’s 50 Best Restaurants) geeft tips.

Lees meer
Horeca Kengetallen

04 juni 2020

Horeca Kengetallen: zó zorg je dat elke gast rendabel wordt

Nu de horeca weer langzaam opstart is het belangrijk om zo slim mogelijk in te kopen. Het doel? Je winst op peil houden of je verlies...

Lees meer
Ondernemerschap

28 november 2017

In 4 stappen de perfecte online menukaart

In dit artikel worden de 4 stappen uitgelegd hoe je een goede en duidelijke online menukaart maakt.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen