Trends & Travel

.

Trends & Travel

05 augustus 2021

Gespot: 5 toonaangevende trends

Geef je gasten een goede reden om regelmatig terug te keren. Sligro spotte voor jou de nieuwste internationale ontwikkelingen in de food...

Lees meer
Trends & Travel

01 juli 2021

Trends op de kaart

We delen nog één keer vijf door Whysguys in het buitenland gespotte trends met je. Komen deze trends in Nederland ook op kaart?

Lees meer
Training
Trends & Travel

ZiN Travel Antwerpen

Ga mee op trendtour in Antwerpen!

Bekijk training
Trends & Travel

16 juni 2021

Gaan deze trends het worden?

Trendwatchers spotten trends in het buitenland. Wie weet zien we deze trends ook in ons land terug.

Lees meer
Trends & Travel

10 juni 2021

Catch of the day! Trends on the way

Door in te spelen op internationaal gespotte trends die passen binnen het concept van jouw bedrijf, geef je jouw zaak zeker een boost.

Lees meer
Training
Trends & Travel

ZiN Travel Maastricht

Ga mee op trendtour in Maastricht!

Bekijk training
Training
Trends & Travel

ZiN Travel Rotterdam

Ga mee op trendtour in Rotterdam!

Bekijk training
Trends & Travel

24 december 2020

Single Use Plastics: bewuster verpakken in het nieuwe jaar

Vanaf 3 juli 2021 geldt in de Europese Unie namelijk nieuwe wetgeving om Single Use Plastics terug te dringen. Wat dat inhoudt?

Lees meer
Trends & Travel

17 december 2020

Gastgerichte aandachtspunten voor straks  

Wat kun je op dit moment doen om in het nieuwe jaar de gasten in je restaurant, bar of café nog warmer welkom te heten? Of hun bezoek nog...

Lees meer
Trends & Travel

09 december 2020

Nog 7 horecatrends voor 2021 

Waar richt je volgend jaar je concept op in? Trendwatcher Pim Pelser blikt met ons vooruit op de horecatrends van 2021.

Lees meer
Trends & Travel

02 december 2020

5 food- en horecatrends die we terugzien in 2021

Deze 5 trends die dit jaar een verdere boost kregen zetten ook in 2021 door volgens trendwatcher Ariane van Mancius.

Lees meer
Trends & Travel

04 september 2020

Van afhaallocatie naar restaurant

Blauw Grond van Frank Renfurm had een valse start. Toch groeide de Surinaamse warung in korte tijd uit tot een geliefd restaurant.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen