Unieke horecaconcepten waarbij beleving voorop staat

2 minuten
Nieuwe horecaconcepten richten zich op beleving en het bieden van een onvergetelijke ervaring. Tegenwoordig gaat het om veel meer dan alleen dineren. Gasten kiezen vaker voor het totaalplaatje.
Tegenwoordig gaat het om veel meer dan een 'gewoon' etentje in de stad met vrienden of familie. Gasten kiezen steeds vaker voor unieke locaties en geven de voorkeur aan een restaurant waar beleving voorop staat.
Wij hebben voor jou een aantal horecaconcepten op een rijtje gezet die net iets verder gaan op het gebied van beleving.


Dineren op hoog niveau
Dinner in the Sky, Brussel
Dinner in the Sky is een zeer spectaculaire manier om de Brusselse haute cuisine te ontdekken. Tussen 11 en 24 juni 2018 laat een sterrenchef dagelijks 22 gasten per sessie genieten van een buitengewone lunch of van één van de twee avondsessies onder de Brusselse sterrenhemel. Op 50 meter hoogte geniet de gast van het uitzicht op de hoofdstad van België en haar omgeving.
www.dinnerinthesky.be

[caption id="attachment_24355" align="aligncenter" width="300"] Dinner in the Sky, Brussel[/caption]


Futuristisch dineren

Schwerelos Achterbahnrestaurant, Hamburg
Dit horecaconcept zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten op je gerecht. In een van de negen Rollercoaster Restaurants wordt het eten namelijk gebracht via kleine achtbanen, die kriskras door de ruimte lopen. Het gehele restaurant is gebaseerd op het Rollercoaster-thema en zorgt voor een optimale beleving tijdens een avond uit.
www.rollercoaster-hamburg.de

[caption id="attachment_24356" align="aligncenter" width="300"] Rollercoaster Restaurant, Hamburg[/caption]

Dineren in een rijdende tram
Tramrestaurant Hoftrammm, Voorburg
Al eerder schreven we over tramrestaurant Hoftrammm. Het is een rijdende Haagse tram omgebouwd tot een modern en sfeervol restaurant, inclusief professionele keuken en een toilet.
In deze culinaire tram, die een vaste route door de binnenstad van Voorburg richting Den Haag centrum en Scheveningen rijdt, wordt een hoogwaardig 5-gangendiner bereid en uitgeserveerd.
www.hoftrammm.nl

[caption id="attachment_23650" align="aligncenter" width="300"]Hoftrammm Bobby van Galen en Pierre Wind Tramrestaurant Hoftrammm, Voorburg[/caption]

Middeleeuws dineren
Stadsherberg de Mol, Delft
Een bezoek aan stadsherberg de Mol in Delft geeft je het gevoel dat je honderden jaren terug in de tijd gaat. Bezoek een van de thema-avonden, zoals de wekelijkse Troubadoeravond: hier drink je uit logge kelken en zingt een troubadour liedjes uit een andere tijd. Het gehele restaurant is ingericht op het middeleeuwse thema. Een bezoek aan deze unieke locatie vergeet je niet snel!
www.stadsherbergdemol.nl

[caption id="attachment_24357" align="aligncenter" width="300"] Stadsherberg de Mol, Delft[/caption]
Trends & Travel

12 november 2018

Italiaans koken is meer dan gerechten maken met Italiaanse producten

Echt Italiaans koken gebeurt volgens de Italiaanse Ailén Gamberoni nog maar weinig in Nederland. Ze ziet het als haar missie daar...

Lees meer
Trends & Travel

18 november 2017

8 tips om het verschil te maken op een bord

In dit artikel 8 trips and tricks om je kaart en gerechten op eenvoudige en orginele wijze een onderscheidende twist mee te geven

Lees meer
Trends & Travel

08 juni 2017

Inspiratie: 3 bijzondere hotelconcepten uit eigen land

Een hotel is tegenwoordig veel meer dan een slaapplek. Het is een ontmoetingsplek, een plek vol beleving. Lees over 3 bijzondere...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen