Vegan

Vegan

Vegan

27 februari 2021

‘Comfort food staat los van eetovertuigingen’

Veganist, vegetariër of vleeseter: Bowls en Burgers bezorgt comfort food voor iedereen in Amsterdam.

Lees meer
Vegan

25 februari 2021

Recap: zo overtuig je gasten van groentegerechten 

Wil je de groenteliefhebbers meer aanspreken, maar tegelijkertijd je andere gasten niet afschrikken met meer groenten op de kaart?

Lees meer
Training
Vegan

Online inspiratiesessie voor chefs: gezond en bewust

Inspiratie en ideeën voor gezonde en bewuste gerechten op je kaart.

Bekijk training
Training
Vegan

Training Groenten in de hoofdrol / Vega(n)

Ontdek hoe je gasten kunt verrassen met meer groente en minder of geen dierlijke producten!

Bekijk training
Vegan

11 maart 2020

Ter inspiratie: vegan en horeca in cijfers

Wat de Nederlandse restauranthouder doet met en vindt van vegan? Alle cijfers op een rij.

Lees meer
Vegan

05 februari 2020

Basics: ga succesvol voor groenten

Met groenten in de hoofdrol spreek je een steeds bredere of zelfs nieuwe doelgroep aan. Hierbij enkele basistips.

Lees meer
Vegan

11 april 2019

Vier opvallende innovaties in het vleesvervanger-schap

Vleesvervangers doen al enkele jaren hun intrede en dat gaat niet onopgemerkt. Het is een innoverende markt, waarin we je graag meenemen in...

Lees meer
Vegan

16 februari 2019

Hoe Jack Bean Nederland wil veroveren met plant based

Jack Bean is een 100% plant-based fast cuisine. Een concept wat aanslaat. Afgelopen zomer opende een pilotstore tegenover CS Rotterdam.

Lees meer
Vegan

13 september 2018

De Blended Burger, een burger van betekenis

Gro, een succesformule met een duurzaam karakter. Frank van Bokhorst vertelt wat de toegevoegde waarde van deze bijzondere burger is voor...

Lees meer
Vegan

12 juni 2018

5x groente-inspiratie

Alles wat je met vlees of vis kunt doen, is ook mogelijk met groente. En het effect is misschien nog wel verrassender.

Lees meer
Vegan

18 mei 2018

2018 is het jaar van de groenten

2018 is hét jaar van de groenten. Steeds meer gasten vragen om deze duurzame en gezonde optie. En daar ligt een mooie uitdaging voor jou als...

Lees meer
Vegan

28 april 2018

Luc Kusters: 'Bonen moeten de plek krijgen die ze verdienen'

Bonen kampen al sinds Bartje met een imagoprobleem. Onterecht, vindt chef Luc Kusters van restaurant Bolenius in Amsterdam. Het draait...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen