Groente in de Hoofdrol - Luc Kusters' moestuintje van de Zuidas

dinsdag, april 26, 2022 - 12:23

Volgens Luc Kusters heeft het gemiddelde gerecht in de keuken 30.000 voedselkilometers, dan kan beter en duurzamer!
In deze video over Groente in de hoofdrol bereidt Luc Kusters van Restaurant Bolenius zijn moestuintje uit de Zuidas.

<< Bekijk de video.

Meer weten? Schrijf je in voor de Training Groenten in de hoofdrol/ Vega(n) bij ZiN Inspiratielab. 

Voor chefs

19 augustus 2021

De (vegan) trends in patisserie

Patisserie is wat tijdlozer dan andere horecavakgebieden. Maar dat wil niet zeggen dat je op dit vlak niet kunt innoveren.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen