Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

Welkom bij ZiN

Ben jij er klaar voor nieuwe inspiratie & nieuwe ontmoetingen?

ZiN BlogZiN Trainingen

64 resultaten

Ondernemerschap

04 februari 2021

Goed voorbereid op het terrasseizoen: vijf tips

Je terras is het visitekaartje van je zaak. Met de juiste voorbereiding maak je een vliegende start en haal je straks nóg meer uit je terras...

Lees meer
Gastvrijheid

16 juli 2020

Zo word je een echte leider in gastvrijheid

Gastvrijheid is ontzettend belangrijk in iedere organisatie. Volgens Jeff Dadema (letsgoactive training Groep) de smeerolie voor ‘samen’. En...

Lees meer
Ondernemerschap

04 maart 2020

Deze ondernemer runt twee zaken met een ster

Hij runt twee restaurants met een ster en is bezig met zijn derde zaak. Ondernemer Danny Kovacevic vertelt over versterkende concepten en...

Lees meer
Ondernemerschap

26 februari 2020

Restaurant starten? Denk zo ook aan veiligheid

Gasten en medewerkers die zich veilig voelen, voelen zich comfortabel. Enkele maatregelen.

Lees meer
Ondernemerschap

11 februari 2020

Haal meer uit Valentijnsdag

Valentijnsdag is dé dag om gasten te verwennen met een culinair avondje uit. Enkele aandachtspunten als je meer omzet wilt pakken met...

Lees meer
Ondernemerschap

31 januari 2020

Deze jonge restauranteigenaren maken een vliegende start

Ze staan in alle gidsen en mede-eigenaar Marjolein van der Ham werd afgelopen jaar uitgeroepen tot ‘Gastvrouw van het jaar’. Terwijl...

Lees meer
Ondernemerschap

09 januari 2020

Hoe je van je lege zaak een volle maakt

We helpen je op weg met enkele ideeën om in het nieuwe jaar meer omzet te genereren tijdens de rustigere periodes.

Lees meer
Ondernemerschap

04 januari 2020

Onderscheidend: 200 soorten gin en onbekende bieren

Twee ondernemers, twee concepten, één visie. Na Just Meet openden George Jasper en Luis Nunes Vicente afgelopen juni Sabor.

Lees meer
Ondernemerschap

13 november 2019

5 tips om tijd te besparen in de keuken

Met mise-en-place en de juiste apparatuur zorg je natuurlijk dat je tijd bespaart, maar er zijn ook andere mogelijkheden..

Lees meer
Ondernemerschap

08 november 2019

Hoe je je onderscheidt met pannenkoeken

Dat de pannenkoek veelzijdiger is dan veel mensen denken, bewijst Brinks Pannenkoeken al acht jaar. Luc Peters vertelt.

Lees meer

Hoe zorg je voor een totaalbeleving? | Pieter #HSBYT

Een totaalbeleving is belangrijk voor je zaak. Pieter van het Frites Atelier geeft tips en tricks hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw gasten de optimale beleving krijgen.

Lees meer
Ondernemerschap

06 november 2019

Van je vaste gasten ambassadeurs maken doe je zo

Hoe je vaste gasten bindt aan je horecazaak? Natuurlijk met de beste kwaliteit gerechten en goede service. Maar denk ook verder...

Lees meer