Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

99 resultaten

Gastvrijheid

17 juli 2021

Festival en horecagelegenheid: het beste van twee werelden

Met Stadsoase de Zomertuin in Eindhoven haalt Adam Heri het vakantiegevoel naar de stad. Daarbij wordt gastvrijheid niet vergeten.

Lees meer
Gastvrijheid

10 juli 2021

Goed omgaan met feedback is belangrijk

Door met gasten in gesprek te gaan verbetert het team van Trivio Del Villaggio constant de gastvrijheid. Angelique Waalkens vertelt waarom...

Lees meer
Gastvrijheid

05 juni 2021

Garantie voor kwaliteit en persoonlijke aandacht

Restaurant Doyy ontvangt op dit moment maximaal twintig gasten tegelijk. Chef kok Daan legt uit waarom ze deze keuze hebben gemaakt.

Lees meer
Gastvrijheid

29 mei 2021

Gastvrijheid centraal; geen tijdslots voor onze gasten

Een uniek concept op een prachtige locatie. Eigenaar Marnix vertelt over het succes van de Indiase keuken van Strandrestaurant Noordzee.

Lees meer
Gastvrijheid

06 mei 2021

Goed voorbereid op meer gasten: zo bereid je de keuken voor

Hoe bereid je je keuken voor op (extra) drukte? Roland Moesman van Bouter geeft tips.

Lees meer
Gastvrijheid

16 juli 2020

Zo word je een echte leider in gastvrijheid

Gastvrijheid is ontzettend belangrijk in iedere organisatie. Volgens Jeff Dadema (letsgoactive training Groep) de smeerolie voor ‘samen’. En...

Lees meer
Ondernemerschap

07 mei 2020

Omdenken: meer afstand, tóch meer contact met je gast

Ondanks dat je minder gasten hebt kán de gemiddelde besteding per persoon omhoog. Simpelweg omdat je meer contactmomenten aan tafel hebt en...

Lees meer
Personeel

13 maart 2020

Hoe restaurant Oriëntal Green House omgaat met het coronavirus

Directeur Simon de Wit, ook regionaal bestuurslid van KHN, vertelt over de maatregelen die zijn bedrijf neemt om gasten te beschermen en...

Lees meer
Ondernemerschap

04 maart 2020

Deze ondernemer runt twee zaken met een ster

Hij runt twee restaurants met een ster en is bezig met zijn derde zaak. Ondernemer Danny Kovacevic vertelt over versterkende concepten en...

Lees meer
Ondernemerschap

26 februari 2020

Restaurant starten? Denk zo ook aan veiligheid

Gasten en medewerkers die zich veilig voelen, voelen zich comfortabel. Enkele maatregelen.

Lees meer
Ondernemerschap

11 februari 2020

Haal meer uit Valentijnsdag

Valentijnsdag is dé dag om gasten te verwennen met een culinair avondje uit. Enkele aandachtspunten als je meer omzet wilt pakken met...

Lees meer
Ondernemerschap

31 januari 2020

Deze jonge restauranteigenaren maken een vliegende start

Ze staan in alle gidsen en mede-eigenaar Marjolein van der Ham werd afgelopen jaar uitgeroepen tot ‘Gastvrouw van het jaar’. Terwijl...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen