Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

100 resultaten

Gastvrijheid

25 januari 2022

Zes lastminute tips voor een succesvolle heropening

Het ziet er naar uit dat we vanavond goed nieuws krijgen en dat je de deuren van je zaak weer mag openen! Ben jij klaar voor de heropening...

Lees meer
Gastvrijheid

09 september 2021

Samenwerken is tijdens de feestdagen het sleutelwoord

Tijdens de feestdagen moet je er voor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Als verlengstuk van de keuken en aanspreekpunt voor de gasten is...

Lees meer
Ondernemerschap

04 september 2021

Laat geen omzet liggen: de basics van bijverkoop

Met bijverkoop kun je optimaal inspelen op wat je gast wil. En er zelf meer omzet mee pakken.

Lees meer
Gastvrijheid

17 juli 2021

Festival en horecagelegenheid: het beste van twee werelden

Met Stadsoase de Zomertuin in Eindhoven haalt Adam Heri het vakantiegevoel naar de stad. Daarbij wordt gastvrijheid niet vergeten.

Lees meer
Gastvrijheid

10 juli 2021

Goed omgaan met feedback is belangrijk

Door met gasten in gesprek te gaan verbetert het team van Trivio Del Villaggio constant de gastvrijheid. Angelique Waalkens vertelt waarom...

Lees meer
Gastvrijheid

05 juni 2021

Garantie voor kwaliteit en persoonlijke aandacht

Restaurant Doyy ontvangt op dit moment maximaal twintig gasten tegelijk. Chef kok Daan legt uit waarom ze deze keuze hebben gemaakt.

Lees meer
Gastvrijheid

29 mei 2021

Gastvrijheid centraal; geen tijdslots voor onze gasten

Een uniek concept op een prachtige locatie. Eigenaar Marnix vertelt over het succes van de Indiase keuken van Strandrestaurant Noordzee.

Lees meer
Gastvrijheid

06 mei 2021

Goed voorbereid op meer gasten: zo bereid je de keuken voor

Hoe bereid je je keuken voor op (extra) drukte? Roland Moesman van Bouter geeft tips.

Lees meer
Ondernemerschap

04 februari 2021

Goed voorbereid op het terrasseizoen: vijf tips

Je terras is het visitekaartje van je zaak. Met de juiste voorbereiding maak je een vliegende start en haal je straks nóg meer uit je terras...

Lees meer
Gastvrijheid

16 juli 2020

Zo word je een echte leider in gastvrijheid

Gastvrijheid is ontzettend belangrijk in iedere organisatie. Volgens Jeff Dadema (letsgoactive training Groep) de smeerolie voor ‘samen’. En...

Lees meer
Ondernemerschap

07 mei 2020

Omdenken: meer afstand, tóch meer contact met je gast

Ondanks dat je minder gasten hebt kán de gemiddelde besteding per persoon omhoog. Simpelweg omdat je meer contactmomenten aan tafel hebt en...

Lees meer
Personeel

13 maart 2020

Hoe restaurant Oriëntal Green House omgaat met het coronavirus

Directeur Simon de Wit, ook regionaal bestuurslid van KHN, vertelt over de maatregelen die zijn bedrijf neemt om gasten te beschermen en...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen