Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

95 resultaten

Training
Gastvrijheid

Training Etiquette & Omgangsvormen

Geef je hospitalityniveau een boost door etiquette en gebruiken juist in te zetten!

Bekijk training
Training
Gastvrijheid

Training Etiquette & Omgangsvormen

Geef je hospitalityniveau een boost door etiquette en gebruiken juist in te zetten!

Bekijk training
Training
Personeel

Training Leidinggeven (fastservice)

Praktisch leidinggeven in de horeca.

Bekijk training
Training
Gastvrijheid

Training Service & Upselling

Een training die gegarandeerd leidt tot blije gasten, een hogere omzet en meer werkplezier!

Bekijk training
Training
Personeel

Vervolgtraining Leidinggeven (3)

Heb je eerder de Vervolgtraining Leidinggeven (2) gevolgd? Schrijf je dan nu in voor de Vervolgtraining Leidinggeven (3).

Bekijk training
Training
Persoonlijke ontwikkeling

Training Gastvrijheid begint bij jezelf

Gastvrijheid begint bij je jezelf, waar blink jij in uit? Ben jij ook gastheer/gastvrouw van je eigen ontwikkeling?

Bekijk training
Training
Gastvrijheid

Training Omgaan met lastige situaties & klachten

Professioneel reageren op negativiteit.

Bekijk training
Training
Personeel

Training Employer Branding

Medewerkers: waarom willen ze voor jou werken?

Bekijk training
Gastvrijheid

16 juli 2020

Zo word je een echte leider in gastvrijheid

Gastvrijheid is ontzettend belangrijk in iedere organisatie. Volgens Jeff Dadema (letsgoactive training Groep) de smeerolie voor ‘samen’. En...

Lees meer
Training
Personeel

Vervolgtraining Leidinggeven (2)

Heb je eerder de Training Leidinggeven bij ZiN Inspiratielab gevolgd? Schrijf je dan nu in voor de Vervolgtraining Leidinggeven (2).

Bekijk training
Ondernemerschap

07 mei 2020

Omdenken: meer afstand, tóch meer contact met je gast

Ondanks dat je minder gasten hebt kán de gemiddelde besteding per persoon omhoog. Simpelweg omdat je meer contactmomenten aan tafel hebt en...

Lees meer
Personeel

13 maart 2020

Hoe restaurant Oriëntal Green House omgaat met het coronavirus

Directeur Simon de Wit, ook regionaal bestuurslid van KHN, vertelt over de maatregelen die zijn bedrijf neemt om gasten te beschermen en...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen