Groots in genieten
64 resultaten
04 februari 2021
Je terras is het visitekaartje van je zaak. Met de juiste voorbereiding maak je een vliegende start en haal je straks nóg meer uit je terras...
Lees meer16 juli 2020
Gastvrijheid is ontzettend belangrijk in iedere organisatie. Volgens Jeff Dadema (letsgoactive training Groep) de smeerolie voor ‘samen’. En...
Lees meer04 maart 2020
Hij runt twee restaurants met een ster en is bezig met zijn derde zaak. Ondernemer Danny Kovacevic vertelt over versterkende concepten en...
Lees meer26 februari 2020
Gasten en medewerkers die zich veilig voelen, voelen zich comfortabel. Enkele maatregelen.
Lees meer11 februari 2020
Valentijnsdag is dé dag om gasten te verwennen met een culinair avondje uit. Enkele aandachtspunten als je meer omzet wilt pakken met...
Lees meer31 januari 2020
Ze staan in alle gidsen en mede-eigenaar Marjolein van der Ham werd afgelopen jaar uitgeroepen tot ‘Gastvrouw van het jaar’. Terwijl...
Lees meer09 januari 2020
We helpen je op weg met enkele ideeën om in het nieuwe jaar meer omzet te genereren tijdens de rustigere periodes.
Lees meer04 januari 2020
Twee ondernemers, twee concepten, één visie. Na Just Meet openden George Jasper en Luis Nunes Vicente afgelopen juni Sabor.
Lees meer13 november 2019
Met mise-en-place en de juiste apparatuur zorg je natuurlijk dat je tijd bespaart, maar er zijn ook andere mogelijkheden..
Lees meer08 november 2019
Dat de pannenkoek veelzijdiger is dan veel mensen denken, bewijst Brinks Pannenkoeken al acht jaar. Luc Peters vertelt.
Lees meerEen totaalbeleving is belangrijk voor je zaak. Pieter van het Frites Atelier geeft tips en tricks hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw gasten de optimale beleving krijgen.
Lees meer06 november 2019
Hoe je vaste gasten bindt aan je horecazaak? Natuurlijk met de beste kwaliteit gerechten en goede service. Maar denk ook verder...
Lees meer