Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

16 resultaten

Drank

17 september 2018

'Wij Belgen maken ook heerlijke koffie'

Een goede vriend van de familie De Roeck staat aan de basis van Belgische koffieproducent Vascobelo. Met Jan de Roeck spraken wij over hoe...

Lees meer
Drank

06 september 2018

Hoe je meer koffie verkoopt door een goede barinrichting

De inrichting van de koffiehoek in de bar blijft een lastig aspect. Als je deze goed inricht, kan dit het verschil maken van honderden...

Lees meer
Drank

24 juli 2018

Op de barricade voor eerlijke, zuivere koffies

Een bijzonder verhaal van een bijzonder koffiemerk, dat is Medellín Secret. Het Nederlandse merk maakt Single Finca-koffie van de...

Lees meer
Drank

17 juli 2018

Hoe koffie de usp van je zaak wordt

Als het eerste kopje bevalt, is de kans groot dat mensen een tweede kopje bestellen. Goede koffie zorgt ervoor dat gasten graag terugkomen...

Lees meer
Drank

10 juli 2018

Waarom elke horecazaak zuivere koffie zou moeten schenken

Medellín Secret is een van de weinige koffieproducenten die zijn koffie niet melangeert. En dat is goed voor koffieliefhebbers, boeren én...

Lees meer
Drank

04 januari 2018

3x bijzondere koffiebars

In Nederland is koffie nog steeds de meest gedronken drank. Koffie staat bekend als slimme margepakker, mits je dit goed aanpakt! Wat kan je...

Lees meer
Drank

05 december 2017

4 verschillen tussen de Nederlandse en de Italiaanse koffiecultuur

De Italiaanse koffiecultuur is niet te vergelijken met de Nederlandse. Wij zetten een paar verschillen op een rijtje. Valt er over en weer...

Lees meer
Drank

27 november 2017

De drie stappen naar een duurzaam kopje koffie

Zeven op de tien gasten vinden duurzaamheid belangrijk bij de keuze voor een restaurant, blijkt uit onderzoek. Dat geldt ook voor koffie...

Lees meer
Drank

23 november 2017

Van filterkoffie tot Arabica-koffiebonen: vier ontwikkelingen in koffieland

Koffie drinken, bereiden en serveren is onderhevig aan trends. Trends die we niet alleen zien in de koffiebars, maar ook in de reguliere...

Lees meer
Drank

15 november 2017

Hoe word je een gastvrije barista?

Uitgebreide kennis van koffie is natuurlijk een eerste vereiste voor de barista, maar minstens zo belangrijk is de sfeer die ze weten te...

Lees meer
Drank

26 oktober 2017

Ontwikkel je eigen signature koffie taste

oe je als ondernemer écht onderscheidend kunt worden met koffie en een signature taste kunt ontwikkelen, lees je hier.

Lees meer
Drank

18 februari 2017

Zo zet je koffie dit jaar echt op de kaart

De verandering in de Nederlandse koffiecultuur zet zich voort. Welke trends zien we terug en hoe speel je daar als barista en...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen