Groots in genieten
In de ZiN Blog vind je de laatste (food)trends & ontwikkelingen, interessante terugblikken en praktische artikelen zodat je altijd up-to-date bent!
11 resultaten
30 juni 2022
Bij duurzaam eten keken we in eerste instantie naar de voeding en leefomstandigheden van het dier. De laatste jaren verschoof het...
Lees meer16 juni 2018
Hertenvlees op vernieuwende manier inzetten? Serveer het dan buiten het traditionele wildseizoen. Will Ermens, restaurant Vintage en bistro...
Lees meer07 juni 2018
De hamburger, een klassieker op zichzelf, blijft populair. Met de opkomst van de 'betere burger-concepten' is originaliteit en hoge...
Lees meer18 december 2017
In het Rotterdamse sterrenrestaurant Parkheuvel kookt Erik van Loo op hoog niveau. Daarbij maakt hij graag gebruik van een Big Green Egg.
Lees meer18 november 2017
Chef Ramon Ligthart wilde per se een houtskoolgrill in zijn keuken. Het vergt wat tijd en er gaat per week heel wat houtskool doorheen, maar...
Lees meer13 oktober 2017
Houtskool wordt soms onderschat, maar de gloeiende kooltjes zijn van grote waarde voor elke barbecue. Barbecue- en Big Green Egg-specialist...
Lees meerIn deze training Outdoor Cooking leer je alles over buiten je gerechten bereiden van dé BBQ-chef van Nederland: Jord Althuizen. Leer hoe je jouw gerechten unieker, lekkerder en winstgevender maakt met outdoor cooking!
Bekijk training'Van kop tot staart'-denken hoort bij een duurzame keuken. Wil je je kennis van vlees verder verdiepen? En je laten inspireren met originele bereidingen van incourante delen? Meld je aan voor de masterclass Van kop tot staart bij ZiN Inspiratielab.
Bekijk trainingOm jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen