Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN Blog

In de ZiN Blog vind je de laatste (food)trends & ontwikkelingen, interessante terugblikken en praktische artikelen zodat je altijd up-to-date bent!

Onderwerpen

11 resultaten

Voor chefs

30 juni 2022

Van kop tot staart: veel smaak zit juist in incourante delen

Bij duurzaam eten keken we in eerste instantie naar de voeding en leefomstandigheden van het dier. De laatste jaren verschoof het...

Lees meer
Voor chefs

16 juni 2018

Will Ermens: innovatief met traditioneel product hertenvlees

Hertenvlees op vernieuwende manier inzetten? Serveer het dan buiten het traditionele wildseizoen. Will Ermens, restaurant Vintage en bistro...

Lees meer
Voor chefs

07 juni 2018

Zo bouw je de beste hamburger

De hamburger, een klassieker op zichzelf, blijft populair. Met de opkomst van de 'betere burger-concepten' is originaliteit en hoge...

Lees meer

18 december 2017

'Die licht rokerige smaak krijg je alleen met een Big Green Egg'

In het Rotterdamse sterrenrestaurant Parkheuvel kookt Erik van Loo op hoog niveau. Daarbij maakt hij graag gebruik van een Big Green Egg.

Lees meer

18 november 2017

Ramon Ligthart: authentieke bereiding voor intense smaak

Chef Ramon Ligthart wilde per se een houtskoolgrill in zijn keuken. Het vergt wat tijd en er gaat per week heel wat houtskool doorheen, maar...

Lees meer

13 oktober 2017

Size matters en andere houtskool-weetjes

Houtskool wordt soms onderschat, maar de gloeiende kooltjes zijn van grote waarde voor elke barbecue. Barbecue- en Big Green Egg-specialist...

Lees meer
Training
Voor chefs

Training Gevogelte

Hoe verras jij je gasten dit voorjaar met gevogelte?

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Outdoor Cooking

In deze training Outdoor Cooking leer je alles over buiten je gerechten bereiden van dé BBQ-chef van Nederland: Jord Althuizen. Leer hoe je jouw gerechten unieker, lekkerder en winstgevender maakt met outdoor cooking!

Bekijk training
Training
Voor chefs

Masterclass - Van kop tot staart

'Van kop tot staart'-denken hoort bij een duurzame keuken. Wil je je kennis van vlees verder verdiepen? En je laten inspireren met originele bereidingen van incourante delen? Meld je aan voor de masterclass Van kop tot staart bij ZiN Inspiratielab.

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Wild

Hoe verras jij je gasten dit najaar met wild?

Bekijk training

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen