Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

138 resultaten

Ondernemerschap

08 juli 2021

Zomerse events voor meer omzet

Hoe zorg je ervoor dat gasten ook jouw zaak weer bezoeken? Deze 5 zomerse events dragen bij aan meer omzet.

Lees meer
Ondernemerschap

26 juni 2021

De kracht van een allround concept

Het lukte Wouter en Yvonne Leurs om in een onbekende omgeving hun restaurant op de kaart te zetten. Wouter vertelt over de groei van De Vier...

Lees meer
Ondernemerschap

24 juni 2021

Coronatoegangsbewijzen: wat zijn de regels?

Zaterdag 26 juni gaat Nederland bijna helemaal van het slot. Voor de horeca betekent dit dat met coronatoegangsbewijzen 100% van de...

Lees meer
Ondernemerschap

19 juni 2021

De kracht van opschalen

Tijdens de eerste horecasluiting opende Paul van de Vegte een drive in. Drive Indo is zo’n succes, dat het ook na de lockdown blijft bestaan...

Lees meer
Ondernemerschap

12 juni 2021

Hoe een kookstudio en een eetcafé elkaar versterken

Eetcafé De Barrier was een half jaar gesloten en Kookstudio Gewoon Koen ruim een jaar. Koen Kanters vertelt hoe hij deze tijd benutte.

Lees meer
Ondernemerschap

13 mei 2021

Bezorgen vanuit een dark kitchen: 4 overwegingen

Werken vanuit een zogeheten ‘dark kitchen'? Hierbij enkele aandachtspunten.

Lees meer
Ondernemerschap

18 april 2021

Een food market als culinaire broedplaats

Igor Langeveld stapte uit zijn comfortzone door het concept van Meraqi te verrijken met een food market.

Lees meer
Ondernemerschap

15 april 2021

Een foodtruck naast je restaurant

Wil je straks extra omzet of aandacht genereren met een foodtruck? Houd dan rekening met deze tips.

Lees meer
Ondernemerschap

08 april 2021

Meer marge op de lunch in minder tijd met Slimme Keuken

Hoe je meer verdient op het lunchmoment en met een kleinere personeelsbezetting toch kwaliteit biedt? Deze tips helpen je vooruit.

Lees meer
Ondernemerschap

03 april 2021

Van evenementenlocatie naar camping

Met het lanceren van een camping zorgden Hugo Oudejans en Hans van der Stok voor meer inkomsten. Toch lukte het ze dichtbij hun...

Lees meer
Ondernemerschap

01 april 2021

Basics voor de herstart: werken met een kleinere kaart 

Met welke menukaart haal je straks het meeste uit je zaak na de herstart, bij een kleinere maximum bezetting? Maak het jezelf en je gast zo...

Lees meer
Ondernemerschap

25 maart 2021

Tips voor een onderscheidende foodtruck

Topchef en foodtruck-expert Najat Kaanache (World’s 50 Best Restaurants) geeft tips.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen