Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

118 resultaten

Ondernemerschap

20 februari 2021

Een vijfgangendiner van vijf ondernemers

Een vijfgangendiner, maar dan anders. Met Veurn & Ett’n bieden vijf restaurants elk een deel aan van het diner, waar gasten in de auto van...

Lees meer
Ondernemerschap

18 februari 2021

Terrastrends voor 2021

De aankleding, indeling en uitstraling van je terras kunnen dienen als magneet om na de herstart meer gasten aan te trekken.

Lees meer
Ondernemerschap

10 februari 2021

6 basics voor tevreden gasten op je terras

Bij de heropening straks is je terras een belangrijk onderdeel om omzet mee te pakken. Maar hoe haal je nóg meer uit je terras?

Lees meer
Ondernemerschap

06 februari 2021

Nieuw concept, nieuw pand 

‘Kom aan tafel’, dat zat er in coronatijd lange tijd niet in. Maar wat als je hele concept daar om draait?

Lees meer
Ondernemerschap

30 januari 2021

Samenwerken als redding in tijden van crisis

Charme Hotels biedt kleinschalige hotels de voordelen van samenwerking. Met kennis, kostenvoordelen, promotie én meer. Bart Reints Bok legt...

Lees meer
Ondernemerschap

09 januari 2021

‘Geen concurrent, maar een aanwinst’

Sidney en Merel Diekstra weten zich te onderscheiden met Italiaanse ingrediënten, traditionele gerechten, authenticiteit en plusservice.

Lees meer
Ondernemerschap

26 december 2020

Hoogtepunten: koerswijzigingen en horecaconcepten

Aan het eind van het jaar blikken we traditioneel terug op de hoogtepunten uit weekendinterviews van 2020. Vandaag deel 1: koerswijzigingen.

Lees meer
Ondernemerschap

19 december 2020

Liemès Food District helpt chefs ondernemen

Met elf wereldkeukens onder één dak biedt Liemès Food District gasten een grote keuze in gezond eten, en chefs een kans ondernemer te worden...

Lees meer
Ondernemerschap

12 december 2020

Duurzaamheid en groente in de hoofdrol

Bennie van de Parel combineert gastvrijheid en duurzaamheid voor een bijzondere hotelbeleving bij Cityhotel Wood.

Lees meer
Ondernemerschap

21 november 2020

Daghoreca voor een ‘vergeten’ doelgroep

In Pommepomme draait het volledig appels. Robert Sassen en Job Oosting hopen met dit nieuwe concept meer lokaal publiek naar hun geliefde...

Lees meer
Ondernemerschap

19 november 2020

Extra beleving (voor thuis) tijdens de feestdagen

Wil je tijdens de feestdagen nét wat meer beleving voor thuis bieden? Daarvoor zijn tal van mogelijkheden. Denk vooral interactief of in...

Lees meer
Ondernemerschap

12 november 2020

Blijven bezorgen of afhalen (of niet)

Op dit moment zetten veel restaurants in op nieuwe concepten. Van bezorgen, afhalen tot menuboxen voor thuis. Maar hoe gaat dit straks?

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen