Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

69 resultaten

Training
Gastvrijheid

Training Etiquette & Omgangsvormen

Geef je hospitalityniveau een boost door etiquette en gebruiken juist in te zetten!

Bekijk training
Training
Gastvrijheid

Training Etiquette & Omgangsvormen

Geef je hospitalityniveau een boost door etiquette en gebruiken juist in te zetten!

Bekijk training
Training
Personeel

Training Leidinggeven (fastservice)

Praktisch leidinggeven in de horeca.

Bekijk training
Training
Personeel

Vervolgtraining Leidinggeven (3)

Heb je eerder de Vervolgtraining Leidinggeven (2) gevolgd? Schrijf je dan nu in voor de Vervolgtraining Leidinggeven (3).

Bekijk training
Training
Personeel

Training Employer Branding

Medewerkers: waarom willen ze voor jou werken?

Bekijk training
Training
Personeel

Training Je team op scherp in vijf minuten

Geef dagelijks een effectieve 5 minuten training aan je team!

Bekijk training
Horeca Kengetallen

Horeca Kengetallen: 'Productiviteit is ons belangrijkste kengetal'

Helaas heeft Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer moeten sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling. Hoe gaat hij om met personeel?

Lees meer
Personeel

08 oktober 2020

Basics: tips voor een prettig werkklimaat

Tevreden medewerkers zijn de motor van een succesvol restaurant, en zorgen dat je je te allen tijde onderscheidt.

Lees meer
Personeel

25 september 2020

‘Een pop-up creëert saamhorigheid’

Het Zomerterras van De Kuip groeide in korte tijd uit tot een groot succes. Bart Kuijpers vertelt over de succesfactoren.

Lees meer
Training
Personeel

Vervolgtraining Leidinggeven (2)

Heb je eerder de Training Leidinggeven bij ZiN Inspiratielab gevolgd? Schrijf je dan nu in voor de Vervolgtraining Leidinggeven (2).

Bekijk training
Ondernemerschap

04 maart 2020

Deze ondernemer runt twee zaken met een ster

Hij runt twee restaurants met een ster en is bezig met zijn derde zaak. Ondernemer Danny Kovacevic vertelt over versterkende concepten en...

Lees meer
Ondernemerschap

26 februari 2020

Restaurant starten? Denk zo ook aan veiligheid

Gasten en medewerkers die zich veilig voelen, voelen zich comfortabel. Enkele maatregelen.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen