Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

31 resultaten

Personeel

28 juni 2021

Zo werf je medewerkers via social media

Via social media bereik je relatief voordelig héél veel mensen. Verstandig om ook via deze weg je vacatures uit te zetten. Waar je begint...

Lees meer
Social media

20 augustus 2020

Basics: zo onderscheid je je online met je restaurant

En een goede eerste indruk, die kun je maar een keer maken. Daarom hieronder enkele basics voor online onderscheiden..

Lees meer
Trends & Travel

09 juli 2020

Trendalert | 5 trends die je niet mag missen

De laatste foodtrends en interessante culinaire ontwikkelingen all over the world!

Lees meer
Horeca Kengetallen

14 mei 2020

Horeca kengetallen: maak je klaar; iedereen wil straks jouw terras op

Mark Tamsma ondersteunt horecaondernemers als accountant en adviseur. Hij weet als geen ander met welke lastige bedrijfseconomische...

Lees meer
Ondernemerschap

07 mei 2020

Omdenken: meer afstand, tóch meer contact met je gast

Ondanks dat je minder gasten hebt kán de gemiddelde besteding per persoon omhoog. Simpelweg omdat je meer contactmomenten aan tafel hebt en...

Lees meer
Social media

16 april 2020

Hoe je nú social media inzet voor je zaak

Bezorgen of nu je zaak op orde krijgen voor straks? Blijf in ieder geval in contact met je gast.

Lees meer
Social media

30 januari 2020

Je gerecht instaproof: de basics

Natuurlijk begint een topgerecht met smaak, maar presentatie is ook cruciaal. Zeker als je wilt dat je gasten het delen via social media.

Lees meer
Ondernemerschap

06 november 2019

Van je vaste gasten ambassadeurs maken doe je zo

Hoe je vaste gasten bindt aan je horecazaak? Natuurlijk met de beste kwaliteit gerechten en goede service. Maar denk ook verder...

Lees meer
Social media

03 oktober 2019

Social advertising basics voor horeca

Je horecazaak promoten via social media? Met social advertising kom je net wat verder. We zetten enkele basics voor je op een rij.

Lees meer
Jong Talent

Horeca School by Young Talent: Hoe zet je social media in?

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap.

Lees meer
Jong Talent

Horeca School by Young Talent: hoe bereik je een jong publiek?

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap.

Lees meer
Ondernemerschap

26 september 2019

Een foodtruck starten? Houd hier rekening mee

Er zijn tal van redenen waarom je een foodtruck start. Bijvoorbeeld als verlengstuk van je restaurant. Of als nieuw bedrijf. Maar begin...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen