Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

70 resultaten

Training
Trends & Travel

ZiN Travel Maastricht

Ga mee op trendtour in Maastricht!

Bekijk training
Training
Trends & Travel

ZiN Travel Rotterdam

Ga mee op trendtour in Rotterdam!

Bekijk training
Training
Trends & Travel

ZiN Travel Amsterdam

Ga mee op trendtour in Amsterdam!

Bekijk training
Trends & Travel

24 december 2020

Single Use Plastics: bewuster verpakken in het nieuwe jaar

Vanaf 3 juli 2021 geldt in de Europese Unie namelijk nieuwe wetgeving om Single Use Plastics terug te dringen. Wat dat inhoudt?

Lees meer
Trends & Travel

26 augustus 2020

Inzetten op een all-season concept

Een terras is tijdens de komende koudere dagen een middel om extra gasten te kunnen ontvangen. Enkele aandachtspunten en ideeën.

Lees meer
Trends & Travel

06 augustus 2020

5x creatief afstand houden in het buitenland

Ook in het buitenland laten horeca-ondernemers zich nu van hun meest creatieve kant zien. Enkele voorbeelden.

Lees meer
Training
Trends & Travel

ZiN Travel Antwerpen

Ga mee op trendtour in Antwerpen!

Bekijk training
Trends & Travel

30 december 2019

Wordt 2020 nog meer het jaar van deze trends?

We zetten enkele trends voor je op een rij die de potentie hebben om in het nieuwe jaar nóg groter te worden dan ze nu al zijn.

Lees meer
Trends & Travel

06 december 2019

Het zomers concept wat ook in de winter succesvol is

Floris Feenstra runt met Braai drie hotspots in Amsterdam. Het geheim: Zuid-Afrikaans genieten.

Lees meer
Trends & Travel

23 september 2019

Je sterk specialiseren is óók een manier om onderscheidend te zijn

Trendy 'freakshakes' in het Schnitzelparadies, dat bleek een mismatch. Sanne Cox vertelt.

Lees meer
Trends & Travel

23 september 2019

4x afkijken in het buitenland

Meer gasten aantrekken op rustige tijden of de drukte beter verspreiden? Er zijn tal van slimme oplossingen. Check ze hier!

Lees meer
Trends & Travel

10 september 2019

Hoe Happyhappyjoyjoy culinair blijft experimenteren

Als executive chef heeft Joost de Bruijn de leiding over de drie vestigingen van de Amsterdamse hotspot Happyhappyjoyjoy.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen