Groots in genieten
In de ZiN Blog vind je de laatste (food)trends & ontwikkelingen, interessante terugblikken en praktische artikelen zodat je altijd up-to-date bent!
76 resultaten
14 december 2021
In 2021 verschenen op ZiN honderden artikelen verschenen om je te voorzien van nieuwe inspiratie en om je steeds nog beter te maken in je...
Lees meer28 augustus 2021
Hoeveel kosten mag je maximaal kwijt zijn aan personeel? Over welk percentage nu gezond is voor je horecabedrijf zijn de meningen verdeeld.
Lees meer23 mei 2021
De locatie van horeca bepaalt voor een groot deel het succes. Hoeveel mag je aan een locatie kwijt zijn?
Lees meer25 april 2021
De verkoopprijs is belangrijk. Het zorgt voor de juiste marge, voor winst en het kan een marketinginstrument zijn. Maar hoe bepaal je je...
Lees meerHelaas heeft Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer moeten sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling, maar er is daarnaast ook meer tijd om na te denken over kansen en van elkaar te leren.
Lees meerHelaas heeft Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer moeten sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling. Hoe gaat hij om met personeel?
Lees meerHelaas moet Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling, maar er is daarnaast ook meer tijd om na te denken over kansen zoals duurzaam ondernemen.
Lees meerIn de serie Horeca Kengetallen nemen we een kijkje in de boeken van horecaondernemers. Deze week: Michiel deelt wat delivery zijn All Day Brunch restaurant TEDS oplevert.
Lees meerIn de serie Horeca Kengetallen nemen we een kijkje in de boeken van horecaondernemers. Deze week in het tweede deel van een drieluik: eigenaar Michiel Huisman deelt de personeelscijfers van zijn All Day Brunch restaurant TEDS.
Lees meerIn de serie Horeca Kengetallen nemen we een kijkje in de boeken van horecaondernemers. Deze week: eigenaar Michiel Huisman deelt de inkoopcijfers van zijn All Day Brunch restaurant TEDS.
Lees meer18 juni 2020
Wij helpen je met tips om deze periode te doorstaan en je cateringbedrijf draaiende te houden.
Lees meer04 juni 2020
Nu de horeca weer langzaam opstart is het belangrijk om zo slim mogelijk in te kopen. Het doel? Je winst op peil houden of je verlies...
Lees meerOm jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen