Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

77 resultaten

Horeca Kengetallen

14 december 2021

Dit zijn de meest gelezen blogs van 2021: Horeca kengetallen

In 2021 verschenen op ZiN honderden artikelen verschenen om je te voorzien van nieuwe inspiratie en om je steeds nog beter te maken in je...

Lees meer
Horeca Kengetallen

28 augustus 2021

Personeelskosten: hoe hoog mogen ze zijn?

Hoeveel kosten mag je maximaal kwijt zijn aan personeel? Over welk percentage nu gezond is voor je horecabedrijf zijn de meningen verdeeld.

Lees meer
Horeca Kengetallen

23 mei 2021

Wat is de ideale huurprijs voor een pand?

De locatie van horeca bepaalt voor een groot deel het succes. Hoeveel mag je aan een locatie kwijt zijn?

Lees meer
Horeca Kengetallen

25 april 2021

Hoe bepaal je de verkoopprijs van een gerecht?

De verkoopprijs is belangrijk. Het zorgt voor de juiste marge, voor winst en het kan een marketinginstrument zijn. Maar hoe bepaal je je...

Lees meer
Horeca Kengetallen

Horeca Kengetallen: 'Elke vestiging moet zelf zijn broek ophouden'

Helaas heeft Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer moeten sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling, maar er is daarnaast ook meer tijd om na te denken over kansen en van elkaar te leren.

Lees meer
Horeca Kengetallen

Horeca Kengetallen: 'Productiviteit is ons belangrijkste kengetal'

Helaas heeft Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer moeten sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling. Hoe gaat hij om met personeel?

Lees meer
Horeca Kengetallen

Horeca Kengetallen: 'Het gaat niet meer over prijs/kwaliteitverhouding'

Helaas moet Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling, maar er is daarnaast ook meer tijd om na te denken over kansen zoals duurzaam ondernemen.

Lees meer
Horeca Kengetallen

Horeca Kengetallen: ‘Delivery is nu 25 procent van onze omzet’

In de serie Horeca Kengetallen nemen we een kijkje in de boeken van horecaondernemers. Deze week: Michiel deelt wat delivery zijn All Day Brunch restaurant TEDS oplevert. 

Lees meer
Horeca Kengetallen

Horeca Kengetallen: ‘Personeelskosten blijven lastig’

In de serie Horeca Kengetallen nemen we een kijkje in de boeken van horecaondernemers. Deze week in het tweede deel van een drieluik: eigenaar Michiel Huisman deelt de personeelscijfers van zijn All Day Brunch restaurant TEDS.

Lees meer
Horeca Kengetallen

Horeca Kengetallen: ‘Elke vestiging heeft z’n eigen cijfers’

In de serie Horeca Kengetallen nemen we een kijkje in de boeken van horecaondernemers. Deze week: eigenaar Michiel Huisman deelt de inkoopcijfers van zijn All Day Brunch restaurant TEDS. 

Lees meer
Horeca Kengetallen

18 juni 2020

Horeca Kengetallen: Zó overleeft jouw cateringbedrijf de coronacrisis

Wij helpen je met tips om deze periode te doorstaan en je cateringbedrijf draaiende te houden.

Lees meer
Horeca Kengetallen

04 juni 2020

Horeca Kengetallen: zó zorg je dat elke gast rendabel wordt

Nu de horeca weer langzaam opstart is het belangrijk om zo slim mogelijk in te kopen. Het doel? Je winst op peil houden of je verlies...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen