Groots in genieten
53 resultaten
28 augustus 2021
Hoeveel kosten mag je maximaal kwijt zijn aan personeel? Over welk percentage nu gezond is voor je horecabedrijf zijn de meningen verdeeld.
Lees meer23 mei 2021
De locatie van horeca bepaalt voor een groot deel het succes. Hoeveel mag je aan een locatie kwijt zijn?
Lees meer25 april 2021
De verkoopprijs is belangrijk. Het zorgt voor de juiste marge, voor winst en het kan een marketinginstrument zijn. Maar hoe bepaal je je...
Lees meer04 juni 2020
Nu de horeca weer langzaam opstart is het belangrijk om zo slim mogelijk in te kopen. Het doel? Je winst op peil houden of je verlies...
Lees meerWe nemen een kijkje in de boeken van het vernieuwde Hotel Kamerduinen. Onderdeel van de Zeeuwse hotelgroep de Amadore. De key tot succes? Volgens Yvonne: "Zie je concurrent als partner om daardoor nog meer publiek aan te trekken".
Lees meer04 december 2019
Hoe je aan voldoende kapitaal komt om je ondernemersdroom werkelijkheid te maken? We zetten een paar opties op een rij.
Lees meerWe nemen een kijkje in de boeken van horecaondernemer Ron Fransen. Eigenaar van publiekscatering Speys die op grote evenementen staat zoals Lowlands en Paaspop. Zijn belangrijkste lessen? Zorg voor schaalbaarheid en flexibiliteit.
Lees meerBij Dirk doen ze het net even anders. Het restaurant heeft namelijk geen menukaart en de wijnbar kan stunten met de prijzen per fles. Hoe ze dat doen en volhouden?
Lees meerRik Jansma van Restaurant Basiliek kijkt kritisch naar marges en inslag. Maar hij zorgt ook dat zijn gasten lekker kunnen eten en genieten. Ontdek in de video hoe hij dat doet.
Lees meer