Groots in genieten
Waar heb jij zin in?
78 resultaten
Helaas heeft Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer moeten sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling, maar er is daarnaast ook meer tijd om na te denken over kansen en van elkaar te leren.
Lees meerHelaas heeft Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer moeten sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling. Hoe gaat hij om met personeel?
Lees meerHelaas moet Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling, maar er is daarnaast ook meer tijd om na te denken over kansen zoals duurzaam ondernemen.
Lees meerIn de serie Horeca Kengetallen nemen we een kijkje in de boeken van horecaondernemers. Deze week: Michiel deelt wat delivery zijn All Day Brunch restaurant TEDS oplevert.
Lees meerIn de serie Horeca Kengetallen nemen we een kijkje in de boeken van horecaondernemers. Deze week in het tweede deel van een drieluik: eigenaar Michiel Huisman deelt de personeelscijfers van zijn All Day Brunch restaurant TEDS.
Lees meerIn de serie Horeca Kengetallen nemen we een kijkje in de boeken van horecaondernemers. Deze week: eigenaar Michiel Huisman deelt de inkoopcijfers van zijn All Day Brunch restaurant TEDS.
Lees meer18 juni 2020
Wij helpen je met tips om deze periode te doorstaan en je cateringbedrijf draaiende te houden.
Lees meer04 juni 2020
Nu de horeca weer langzaam opstart is het belangrijk om zo slim mogelijk in te kopen. Het doel? Je winst op peil houden of je verlies...
Lees meerOm jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen