Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

14 resultaten

Duurzaamheid

03 februari 2021

Basics: gezond en bewust werken in de keuken

Hoe je gezonder en bewuster werkt in de keuken? Het begint met de keuzes die je maakt op het bord.

Lees meer
Duurzaamheid

02 oktober 2020

Succes met een nieuwe koers: focus op ontbijt en lunch

Vooraf en Toe besloot de koers te wijzigingen: het diner stopte, lunch en diner bleven én een juicebar kwam. Achteraf gezien succesvolle...

Lees meer
Duurzaamheid

13 augustus 2020

Verantwoorde basics die juist nu belangrijk zijn

Bewuster leven en gezonde voeding waren al een trend, maar zijn dat nu meer dan ooit.

Lees meer
Duurzaamheid

Duurzame en gezonde gerechten op je kaart

Gezonde en duurzame gerechten zijn, zeker in deze tijd, belangrijker dan ooit. Waarmee trek jij zodra de horeca weer open gaat gasten naar je zaak?

Lees meer
Duurzaamheid

22 februari 2020

Snel, betaalbaar en gezond als succesformule

Een eigen examen, beoordelingen door mystery guests en een receptuur die in detail is vastgelegd. Poké Perfect is altijd Poké Perfect.

Lees meer
Duurzaamheid

15 januari 2020

Basics: plantaardig onderscheiden anno 2020

Meer doen met plantaardig? Dit zijn de basics.

Lees meer
Duurzaamheid

29 juni 2019

Alles voor een gezonde levensstijl onder één dak

Je ziet het steeds vaker: crossover-concepten die sport en (gezond) eten combineren. Foodbar Warehouse, onderdeel van sportclub Het Eiland...

Lees meer
Duurzaamheid

04 juni 2019

4x Ondernemingen om van te leren

De markt staat nooit stil. Iedere dag ontstaan er foodtrends of worden culinaire ontwikkelingen gespot. Deze vier vooruitstrevende...

Lees meer
Duurzaamheid

25 april 2019

Recap: zo speel je verantwoord in op jonge gasten

Hebben de kinderen het naar hun zin, dan hun ouders ook. We zetten een aantal tips en aandachtspunten uit eerdere blogs voor je op een rij.

Lees meer
Duurzaamheid

22 maart 2019

De horeca kan een voortrekkersrol spelen

Met bijna dubbel zoveel deelnemers als verleden jaar is de Vegetarische Restaurantweek 2019 een groot succes. Initiatiefnemer Isabel Boerdam...

Lees meer
Duurzaamheid

24 januari 2019

4 tips: meer omzet door meer vega op je menukaart

Het eten van minder of geen dierlijke producten is geen hype of trend meer te noemen. Het is een lifestyle. En dat biedt kansen.

Lees meer
Duurzaamheid

10 januari 2019

De gezonde en bewuste foodtrends die we ook in 2019 zien

Groenten maken al een aantal jaren een opmars in de horeca, een ontwikkeling die voorlopig nog niet stopt. Ook 2019 zetten horecaondernemers...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen