Groots in genieten
14 resultaten
17 juni 2022
Na een succesvolle eerste editie organiseerde ZiN Inspiratielab op woensdag 1 juni 2022 een extra editie van de ZiN Inspiratiedag Gezond...
Lees meerSteeds meer gasten hebben tegenwoordig aandacht voor een gezonde en bewuste leefstijl. Je denkt er misschien niet meteen aan maar thee..
Lees meer10 maart 2022
ZiN Inspiratielab organiseerde op dinsdag 8 maart 2022 de ZiN Inspiratiedag Gezond Genieten: een dag vol inspiratie en interessante...
Lees meer01 februari 2022
Het eten van minder of geen dierlijke producten is geen hype of trend meer te noemen. Het is een lifestyle. En dat biedt kansen. Hoe je...
Lees meer24 januari 2022
Hoe je gezonder en bewuster werkt in de keuken? Het begint met de keuzes die je maakt op het bord.
Lees meer02 oktober 2020
Vooraf en Toe besloot de koers te wijzigingen: het diner stopte, lunch en diner bleven én een juicebar kwam. Achteraf gezien succesvolle...
Lees meer13 augustus 2020
Bewuster leven en gezonde voeding waren al een trend, maar zijn dat nu meer dan ooit.
Lees meerGezonde en duurzame gerechten zijn, zeker in deze tijd, belangrijker dan ooit. Waarmee trek jij zodra de horeca weer open gaat gasten naar je zaak?
Lees meer22 februari 2020
Een eigen examen, beoordelingen door mystery guests en een receptuur die in detail is vastgelegd. Poké Perfect is altijd Poké Perfect.
Lees meer29 juni 2019
Je ziet het steeds vaker: crossover-concepten die sport en (gezond) eten combineren. Foodbar Warehouse, onderdeel van sportclub Het Eiland...
Lees meer04 juni 2019
De markt staat nooit stil. Iedere dag ontstaan er foodtrends of worden culinaire ontwikkelingen gespot. Deze vier vooruitstrevende...
Lees meer25 april 2019
Hebben de kinderen het naar hun zin, dan hun ouders ook. We zetten een aantal tips en aandachtspunten uit eerdere blogs voor je op een rij.
Lees meer