Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

48 resultaten

Duurzaamheid

30 september 2021

4 tips: meer omzet door meer vega op je menukaart

Het eten van minder of geen dierlijke producten is geen hype of trend meer te noemen. Het is een lifestyle. En dat biedt kansen. Hoe je...

Lees meer
Duurzaamheid

02 september 2021

4 manieren om je streekproducten te promoten

Je gasten op een creatieve manier laten weten dat er lokale gerechten op de menukaart staan? Check hier hoe!

Lees meer
Duurzaamheid

29 juli 2021

Duurzame alternatieven voor single-use plastics

Om de plastic soep tegen te gaan is er sinds kort een verbod op wegwerpplastic. Welke alternatieven voor single-use plastics zijn er? En nog...

Lees meer
Duurzaamheid

15 juli 2021

6 x duurzame hotspots

Inspiratie opdoen in eigen land? Deze zes duurzame hotspots in Nederland zijn zeker een bezoekje waard.

Lees meer
Duurzaamheid

15 mei 2021

Alles om een mooier en sterker landgoed door te geven

De lockdown aangrijpen voor een flinke verbouwing, je moet het maar durven. Maar Raymond Strikker van De Bloemenbeek zag de gedwongen...

Lees meer
Duurzaamheid

08 mei 2021

Duurzamer denken dankzij de moestuin

Edwin Soumang van Restaurant ONE vertelt hoe zijn grote tuin de gehele bedrijfsvoering beïnvloedt.

Lees meer
Duurzaamheid

03 februari 2021

Basics: gezond en bewust werken in de keuken

Hoe je gezonder en bewuster werkt in de keuken? Het begint met de keuzes die je maakt op het bord.

Lees meer
Duurzaamheid

07 januari 2021

2021 bewust beginnen: 5 denkrichtingen

In januari staan we traditioneel stil bij goede voornemens voor het nieuwe jaar. We zetten 5 bewuste richtingen op een rij.

Lees meer
Duurzaamheid

14 november 2020

‘Deze werkwijze hoort overal’

Social return: het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor restaurant d’Oude Waegh in Hoorn is het...

Lees meer
Horeca Kengetallen

Horeca Kengetallen: 'Elke vestiging moet zelf zijn broek ophouden'

Helaas heeft Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer moeten sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling, maar er is daarnaast ook meer tijd om na te denken over kansen en van elkaar te leren.

Lees meer
Horeca Kengetallen

Horeca Kengetallen: 'Het gaat niet meer over prijs/kwaliteitverhouding'

Helaas moet Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling, maar er is daarnaast ook meer tijd om na te denken over kansen zoals duurzaam ondernemen.

Lees meer
Duurzaamheid

24 september 2020

Verduurzamen doen we samen

Minder energie verbruiken in je zaak en verspilling terugdringen, zijn niet alleen duurzame keuzes. Bespaar kosten!

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen