Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

51 resultaten

Voor chefs

30 juni 2022

Van kop tot staart: veel smaak zit juist in incourante delen

Bij duurzaam eten keken we in eerste instantie naar de voeding en leefomstandigheden van het dier. De laatste jaren verschoof het...

Lees meer
Duurzaamheid

01 februari 2022

Meer omzet door meer vega op je menukaart

Het eten van minder of geen dierlijke producten is geen hype of trend meer te noemen. Het is een lifestyle. En dat biedt kansen. Hoe je...

Lees meer
Gezondheid

24 januari 2022

Basics: gezond en bewust werken in de keuken

Hoe je gezonder en bewuster werkt in de keuken? Het begint met de keuzes die je maakt op het bord.

Lees meer
Gezondheid

24 januari 2022

Zo maak je met succes je kaart gezond

Koen Slappendel bedacht in 2012 een saladeconcept om de klanten van zijn cateringbedrijf een gezonde keuze te bieden. Vandaag de dag staat...

Lees meer
Duurzaamheid

26 november 2021

Terugblik Samen op weg naar duurzaam - 3 november 2021

Op woensdag 13 oktober 2021 vond de tweede editie van het exclusieve wijnevent: Wine Experience plaats bij ZiN Inspiratielab. Bijna 200...

Lees meer
Duurzaamheid

02 september 2021

4 manieren om je streekproducten te promoten

Je gasten op een creatieve manier laten weten dat er lokale gerechten op de menukaart staan? Check hier hoe!

Lees meer
Duurzaamheid

29 juli 2021

Duurzame alternatieven voor single-use plastics

Om de plastic soep tegen te gaan is er sinds kort een verbod op wegwerpplastic. Welke alternatieven voor single-use plastics zijn er? En nog...

Lees meer
Duurzaamheid

15 juli 2021

6 x duurzame hotspots

Inspiratie opdoen in eigen land? Deze zes duurzame hotspots in Nederland zijn zeker een bezoekje waard.

Lees meer
Duurzaamheid

15 mei 2021

Alles om een mooier en sterker landgoed door te geven

De lockdown aangrijpen voor een flinke verbouwing, je moet het maar durven. Maar Raymond Strikker van De Bloemenbeek zag de gedwongen...

Lees meer
Duurzaamheid

08 mei 2021

Duurzamer denken dankzij de moestuin

Edwin Soumang van Restaurant ONE vertelt hoe zijn grote tuin de gehele bedrijfsvoering beïnvloedt.

Lees meer
Duurzaamheid

07 januari 2021

2021 bewust beginnen: 5 denkrichtingen

In januari staan we traditioneel stil bij goede voornemens voor het nieuwe jaar. We zetten 5 bewuste richtingen op een rij.

Lees meer
Duurzaamheid

14 november 2020

‘Deze werkwijze hoort overal’

Social return: het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor restaurant d’Oude Waegh in Hoorn is het...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen