Groots in genieten
In de ZiN Blog vind je de laatste (food)trends & ontwikkelingen, interessante terugblikken en praktische artikelen zodat je altijd up-to-date bent!
15 resultaten
24 januari 2022
Interview met Rob Baan, directeur van Koppert Cress, over zijn ambitie van Nederland de gezondste delta ter wereld te maken.
Lees meer24 juli 2021
Bij de De Nieuwe Winkel in Nijmegen laat Emile van der Staak zijn gasten kennismaken met botanische gastronomie.
Lees meer27 februari 2021
Veganist, vegetariër of vleeseter: Bowls en Burgers bezorgt comfort food voor iedereen in Amsterdam.
Lees meerHelaas heeft Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer moeten sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling, maar er is daarnaast ook meer tijd om na te denken over kansen en van elkaar te leren.
Lees meer11 maart 2020
Wat de Nederlandse restauranthouder doet met en vindt van vegan? Alle cijfers op een rij.
Lees meer11 april 2019
Vleesvervangers doen al enkele jaren hun intrede en dat gaat niet onopgemerkt. Het is een innoverende markt, waarin we je graag meenemen in...
Lees meer16 februari 2019
Jack Bean is een 100% plant-based fast cuisine. Een concept wat aanslaat. Afgelopen zomer opende een pilotstore tegenover CS Rotterdam.
Lees meer13 september 2018
Gro, een succesformule met een duurzaam karakter. Frank van Bokhorst vertelt wat de toegevoegde waarde van deze bijzondere burger is voor...
Lees meer12 juni 2018
Alles wat je met vlees of vis kunt doen, is ook mogelijk met groente. En het effect is misschien nog wel verrassender.
Lees meer18 mei 2018
2018 is hét jaar van de groenten. Steeds meer gasten vragen om deze duurzame en gezonde optie. En daar ligt een mooie uitdaging voor jou als...
Lees meer08 maart 2018
We kunnen er niet meer omheen: veganisme in de horeca. Niet gek dus dat dit onderwerp terugkomt op de lijstjes met trends voor 2018. Edwin...
Lees meer14 februari 2018
Veganisme is het imago van geitenwollensokken voorbij. Op veganistisch gebied gebeurt een heleboel als het gaat om innovatie. Van smakelijke...
Lees meerOm jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen