Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

17 resultaten

Gezondheid

24 januari 2022

Rob Baan van Koppert Cress: gezond ondernemen als ambitie

Interview met Rob Baan, directeur van Koppert Cress, over zijn ambitie van Nederland de gezondste delta ter wereld te maken.

Lees meer

24 juli 2021

Een nieuwe norm: meer planten, minder dieren

Bij de De Nieuwe Winkel in Nijmegen laat Emile van der Staak zijn gasten kennismaken met botanische gastronomie.

Lees meer

27 februari 2021

‘Comfort food staat los van eetovertuigingen’

Veganist, vegetariër of vleeseter: Bowls en Burgers bezorgt comfort food voor iedereen in Amsterdam.

Lees meer
Horeca Kengetallen

Horeca Kengetallen: 'Elke vestiging moet zelf zijn broek ophouden'

Helaas heeft Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer moeten sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling, maar er is daarnaast ook meer tijd om na te denken over kansen en van elkaar te leren.

Lees meer

11 maart 2020

Ter inspiratie: vegan en horeca in cijfers

Wat de Nederlandse restauranthouder doet met en vindt van vegan? Alle cijfers op een rij.

Lees meer

11 april 2019

Vier opvallende innovaties in het vleesvervanger-schap

Vleesvervangers doen al enkele jaren hun intrede en dat gaat niet onopgemerkt. Het is een innoverende markt, waarin we je graag meenemen in...

Lees meer

16 februari 2019

Hoe Jack Bean Nederland wil veroveren met plant based

Jack Bean is een 100% plant-based fast cuisine. Een concept wat aanslaat. Afgelopen zomer opende een pilotstore tegenover CS Rotterdam.

Lees meer

13 september 2018

De Blended Burger, een burger van betekenis

Gro, een succesformule met een duurzaam karakter. Frank van Bokhorst vertelt wat de toegevoegde waarde van deze bijzondere burger is voor...

Lees meer

12 juni 2018

5x groente-inspiratie

Alles wat je met vlees of vis kunt doen, is ook mogelijk met groente. En het effect is misschien nog wel verrassender.

Lees meer

18 mei 2018

2018 is het jaar van de groenten

2018 is hét jaar van de groenten. Steeds meer gasten vragen om deze duurzame en gezonde optie. En daar ligt een mooie uitdaging voor jou als...

Lees meer

08 maart 2018

Zeewier op jouw menukaart: tips van Edwin Vinke

We kunnen er niet meer omheen: veganisme in de horeca. Niet gek dus dat dit onderwerp terugkomt op de lijstjes met trends voor 2018. Edwin...

Lees meer

14 februari 2018

3x in een veganistisch jasje

Veganisme is het imago van geitenwollensokken voorbij. Op veganistisch gebied gebeurt een heleboel als het gaat om innovatie. Van smakelijke...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen