Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

17 resultaten

Trends & Travel

17 juli 2020

Meer gasten en omzet dankzij een vierseizoenenconcept 

Restaurant Dukdalf heropende 1 juni met een nieuw vierseizoenenterras. Sindsdien draait het restaurant beter dan ooit tevoren.

Lees meer
Trends & Travel

09 januari 2019

Mediterrane specialiteiten in een nieuw jasje zijn het allermooist

Liefde voor de Mediterrane keuken. Dat proef en zie je in Marque Restaurant in alles. Eigenaar en chef-kok Mark de Korte geeft Zuid-Europese...

Lees meer
Trends & Travel

27 december 2018

Trend recap: foodtrends van 2018

In dit artikel, enkele opvallende trends waar je dit jaar op Foodbrigade over las.

Lees meer
Trends & Travel

22 december 2018

Alleen met concrete doelen kom je verder

Shared dining in zijn puurste vorm. Maar dan net wat luxer en spannender. Dat is waar Amber Hoekstra zich met haar restaurant DISCH op richt...

Lees meer
Trends & Travel

13 december 2018

5 trends van dit moment (en hoe je erop inspeelt)

Trends zijn er natuurlijk niet om blindelings te volgen. Maar het is wel verstandig rekening te houden met wat er om je heen gebeurt. Omdat...

Lees meer
Trends & Travel

29 november 2018

Dé hotspots voor komende zomer

Nederlanders eten steeds vaker buiten de deur en de vraag naar hippe food- en horecaconcepten neemt toe. Zomerse inspiratie met deze vijf...

Lees meer
Trends & Travel

05 november 2018

Van kop tot staart werken is veel eenvoudiger dan ik dacht

Bjorn Massop van Hotel Villa Ruimzicht werkt het liefst met hele delen in de keuken. Dat is niet alleen heel leerzaam voor zijn personeel...

Lees meer
Trends & Travel

20 juni 2018

Wat je leert van The World's 50 Best Restaurants 2017

Eleven Madison Park is sinds gisteren het beste restaurant ter wereld volgens The World's 50 Best Restaurants 2017. Wat is er nodig om in de...

Lees meer
Trends & Travel

15 juni 2018

'Als iets al is gedaan, doen wij het niet meer'

Innovatie een containerbegrip? Niet bij Salomon FoodWorld. Het van oorsprong Duitse bedrijf werd groot als 'foodservicespecialist' door...

Lees meer
Trends & Travel

12 juni 2018

Zo breng je een inspirerende chef's platter op tafel

Helemaal van nu is de chef's platter een combinatie van heerlijke borrelhapjes van de hand van de chef. In deze video legt Salomon legt uit...

Lees meer
Trends & Travel

02 juni 2018

Claudia en Jannis Brevet over Oosterscheldekreeft en de derde ster

Claudia en Jannis Brevet van Inter Scaldes in Kruiningen zijn trotse ambassadeurs van de Oosterscheldekreeft. Een topproduct uit eigen land...

Lees meer
Trends & Travel

19 april 2018

Opvallen met asperges: tips van hét aspergerestaurant 2018

Het aspergeseizoen is in volle gang! Met de tips van Jan-Chris, eigenaar van hét aspergerestaurant van 2018, helpen we je op weg.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen