Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

11 resultaten

Duurzaamheid

03 februari 2021

Basics: gezond en bewust werken in de keuken

Hoe je gezonder en bewuster werkt in de keuken? Het begint met de keuzes die je maakt op het bord.

Lees meer
Duurzaamheid

13 augustus 2020

Verantwoorde basics die juist nu belangrijk zijn

Bewuster leven en gezonde voeding waren al een trend, maar zijn dat nu meer dan ooit.

Lees meer
Jong Talent

Horeca School by Young Talent: hoe ga je waste tegen?

Hoe ga je om met marges? Hoe zet je groentes op de kaart? In deze video: hoe ga je waste tegen? Maikel legt het uit.

Lees meer
Duurzaamheid

08 juli 2019

Het verhaal achter ons product spreekt gasten aan

In het oude Philips gebouw 't Veem in Eindhoven kweekt Duurzame Kost groenten via een innovatieve kweekmethode. Mede dankzij medewerkers met...

Lees meer
Duurzaamheid

04 juni 2019

3 x Vooruitstrevende foodverpakkingen

Innoveren kan in ieder aspect van je bedrijfsvoering. Hierbij 3 vooruitstrevende verpakkingen waar we meer over gaan horen.

Lees meer
Duurzaamheid

24 november 2018

Hutten: cateraar met care

Wat doe je als je je als cateraar stoort aan voedselverspilling, of nét niet de producten weet te vinden die voldoen aan je hoge...

Lees meer
Duurzaamheid

01 september 2018

The Green House: een inspiratiebron voor circulariteit

Het lijkt nog ver weg, maar voordat je het weet is het zover. Als alles volgens plan verloopt moet de Nederlandse economie in 2050 volledig...

Lees meer
Duurzaamheid

09 augustus 2018

Zo houd jij je ingrediënten het langst vers

In dit artikel leer je meer over hoe je het langste je ingrediënten vers kunt houden

Lees meer
Duurzaamheid

14 juni 2018

Slow food snel geserveerd bij Palante in Amsterdam

Café-restaurant Palante in Amsterdam is geïnspireerd op de ontwikkelingen in de fastservice. Initiatief op de Zuidas van Jerry van Schaik en...

Lees meer
Duurzaamheid

17 februari 2018

Foodguerilla: '50% van wat ik serveer, bestaat uit geredde producten'

Voedingsmiddelen redden van de verspilling. Oprichtster Babbe Hengeveld van Foodguerilla in Breda kookt en creëert gerechten en menu's met...

Lees meer
Duurzaamheid

06 februari 2018

No waste bij Restaurant Dertien

Bij Restaurant Dertien in Rotterdam staat duurzamheid boven alles. Chefs en eigenaars Pepijn Schmeink en Remco van Erp maken de meest...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen