Groots in genieten
26 resultaten
Hoe zet je een crowdfundingcampagne op en hoe creeer je een succesvol HR beleid? In deze video: Hoe kun je internationaal groeien? Sven legt het uit!
Lees meerWat is goede marketing en hoe ga je om met internationale groei? In deze video: Jos legt uit hoe je als horecaondernemer succesvol wordt door middel van een crowdfunding-campagne.
Lees meerHoe bereik je een jong publiek? En hoe zet je social media in? In deze video: hoe zet je een nieuw concept in de markt?
Lees meer23 september 2019
Trendy 'freakshakes' in het Schnitzelparadies, dat bleek een mismatch. Sanne Cox vertelt.
Lees meer23 september 2019
Meer gasten aantrekken op rustige tijden of de drukte beter verspreiden? Er zijn tal van slimme oplossingen. Check ze hier!
Lees meer10 september 2019
Als executive chef heeft Joost de Bruijn de leiding over de drie vestigingen van de Amsterdamse hotspot Happyhappyjoyjoy.
Lees meer17 augustus 2019
Eén van de grootste rooftopbars van de Benelux met een 360 graden view over de stad en in niets standaard.
Lees meer25 juli 2019
Dinner in Motion is de voorloper in de trend van eatertainment. Digitaal dineren. Een twee uur durende show gecombineerd met shared dining...
Lees meer04 juli 2019
Beleving maakt het verschil. Sommige restaurants gaan daarin nét wat verder. Bijvoorbeeld deze inspirerende voorbeelden uit landen dichtbij.
Lees meer04 mei 2019
'Bij WOODS trakteren sferen, geuren en smaken elke gast op een warm onthaal.' Maar het is vooral de extra aandacht voor de allerkleinste...
Lees meer13 december 2018
Trends zijn er natuurlijk niet om blindelings te volgen. Maar het is wel verstandig rekening te houden met wat er om je heen gebeurt. Omdat...
Lees meer17 november 2018
Creative chef Robert Danse en marketing manager Jorg Wiltink van Maison van den Boer vertellen hoe zij als cateraar inzetten op innovatie en...
Lees meer