Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

42 resultaten

Jong Talent

31 juli 2021

Een pop-uprestaurant als oefenruimte

Vanuit een pop-uprestaurant bij IJsselcentrale Harculo in Zwolle, bereiden Glenn Mosterd en Seb Dokman zich voor op de definitieve versie...

Lees meer
Jong Talent

03 juli 2021

Ontwaken, ontmoeten en ontdekken

Het eerste hostel in Zwolle wordt een plek waar samenzijn minstens zo belangrijk is als slapen en eten. Rowan van Drogen over De Basis.

Lees meer
Jong Talent

Waar moet een succesvol concept aan voldoen? #HSBYT Hicks

Wat kunnen we van elkaar leren tijdens de coronacrisis? Volgens Sotiris staat of valt je zaak met het totaalconcept. In deze HSBYT legt hij uit hoe hij dat heeft aangepakt bij zijn nieuwste zaak Hicks.

Lees meer
Jong Talent

Hoe creëer je de optimale service? #HSBYT Hicks

Wat kunnen we van elkaar leren juist in deze moeilijke tijd? In deze aflevering van Horea School by Young Talent vertelt Sotiris van Hicks hoe je je kan onderscheiden met service.

Lees meer
Jong Talent

Hoe ga je als horecaprofessional om met de coronacrisis? #HSBYT Hicks

Het blijven zware tijden voor de horeca. Hoe houd je als ondernemer je hoofd boven het water? Sotiris, eigenaar van onder andere het concept Hicks in Amsterdam, geeft tips.

Lees meer
Jong Talent

Hoe zorg je voor een succesvol personeelsbeleid? #HSBYT Vigor

Een sterk personeelsbeleid is heel belangrijk. Zeker in tijden van crisis. De mannen van Vigor steken juist nu veel tijd in hun team. Benieuwd hoe ze dat doen? Bekijk de nieuwe HSBYT video.

Lees meer
Jong Talent

Hoe houd je je zaak rendabel tijdens corona? #HSBYT Vigor

Het is een zware tijd voor de horeca. Voor restaurant Vigor in Vught is de uitdaging nóg groter doordat zij midden in de coronacrisis de deuren hebben geopend. Hoe houden zij de zaak rendabel in deze tijd? Randy en Lars geven tips!

Lees meer
Jong Talent

25 juni 2020

Horeca Talent Portret #1 | Camille Oostwegel

In de Horeca Talent Portretten vragen we jong, succesvol horecatalent álles over hun weg naar de top, hun keuzes en de geheimen van hun succes.

Lees meer
Jong Talent

Hoe zorg je voor een totaalbeleving? | Pieter #HSBYT

Een totaalbeleving is belangrijk voor je zaak. Pieter van het Frites Atelier geeft tips en tricks hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw gasten de optimale beleving krijgen.

Lees meer
Ondernemerschap

01 november 2019

Zus&Zus: goodwill als grote boost

Dankzij de gunfactor maakte lunchroom Zus&Zus een vliegende start. Door in te spelen op vraag zetten ze de volgende stap.

Lees meer
Jong Talent

Hoe ga je om met negatieve feedback? | Pieter #HSBYT

Waar moet een succesvol concept aan voldoen en hoe zorg je voor een totaalbeleving? Pieter Munten van Frites Atelier legt uit en geeft tips en tricks. 

Lees meer
Jong Talent

Horeca School by Young Talent: waar moet een succesvol concept aan voldoen?

Hoe ga je om met slechte feedback en hoe zorg je voor een totaalbeleving? In deze video: waar moet een succesvol concept aan voldoen? Pieter Munten van het Frites Atelier legt het uit.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen