Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

12 resultaten

Hoe kies je het perfecte wijnglas?

Het type glas wat je gebruikt voor een wijn heeft veel invloed om de beleving van de wijn. Barbara Verbeek geeft je in deze video tips over het perfecte wijnglas.

Lees meer
Trends & Travel

09 juli 2020

Trendalert | 5 trends die je niet mag missen

De laatste foodtrends en interessante culinaire ontwikkelingen all over the world!

Lees meer
Drank

Terugblik Wine Experience 2019

Meer dan tweehonderd horecaprofessionals maakten op 2 oktober tijdens Wine Experiene in ZiN Inspiratielab kennis met meer dan 40 wijnleveranciers vanuit de hele wereld en meer dan 200 verschillende wijnen. Daarnaast konden ze diverse masterclasses volgen.

Lees meer
Jong Talent

Horeca School by Young Talent: zo maak je de juiste wijn-spijs combinaties

Hoe kun je het beste omgaan met inkoop? Hoe proef je op de juiste wijze een wijn? In deze video: hoe maak je goede wijn-spijs combinaties? Sommelier Ruben Kwakman legt het uit.

Lees meer
Jong Talent

Horeca School by Young Talent: wat je moet weten over mousserende wijnen

Hoe proef je op de juiste wijze een wijn? In deze video: hoe zit het ook alweer met mousserende wijnen? Sommelier Ruben Kwakman legt het uit.

Lees meer
Jong Talent

Horeca School by Young Talent: hoe proef je wijn op de juiste manier?

Hoe proef je op de juiste wijze een wijn? In deze video: hoe proef je wijn? Sommelier Ruben Kwakman laat het zien in drie overzichtelijke stappen.

Lees meer
Jong Talent

Horeca School by Young Talent: Hoe open je een fles wijn?

Hoe kun je het beste omgaan met inkoop? Hoe proef je op de juiste wijze een wijn? In deze video laat sommelier Ruben Kwakman zien hoe je op de professionele manier een wijnfles aan tafel opent.

Lees meer
Jong Talent

Horeca School by Young Talent: hoe ga je om met wijnmarges?

Hoe voorkom je waste? Hoe zet je groentes op de kaart? In deze video: hoe ga je om met wijnmarges? Tessa legt het uit.

Lees meer
Jong Talent

Horeca School by Young Talent: onderscheiden met je wijnkaart

Hoe ga je om met marges? Hoe zet je groentes op de kaart? In deze video: onderscheidend zijn met je wijnkaart? Tessa legt het uit hoe.

Lees meer
Drank

22 juli 2019

Meer halen uit wijn- en bieradvies: 3 visies

Meer succes halen uit je wijn- of bierverkoop? Dat gaat om veel meer dan kwaliteitswijnen en -bieren op de kaart. Laat je inspireren door...

Lees meer
Drank

04 juni 2019

Zo run je een succesvolle wijnbar

Hij noemt zichzelf geen sommelier, maar een wijn-nerd. Julian Cleton runt inmiddels twee wijnbars. Twee totaal verschillende concepten die...

Lees meer
Drank

21 januari 2017

Storytelling als USP voor je wijnbar

Wijn bij Stijn ontving de aanmoedigingsprijs voor Beste Wijnbar 2016. Ze hebben geen vaste wijnkaart en ze geloven niet in wijn - spijs...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen