Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

9 resultaten

Voor chefs

30 juni 2022

Van kop tot staart: veel smaak zit juist in incourante delen

Bij duurzaam eten keken we in eerste instantie naar de voeding en leefomstandigheden van het dier. De laatste jaren verschoof het...

Lees meer
Duurzaamheid

26 november 2021

Terugblik Samen op weg naar duurzaam - 3 november 2021

Op woensdag 13 oktober 2021 vond de tweede editie van het exclusieve wijnevent: Wine Experience plaats bij ZiN Inspiratielab. Bijna 200...

Lees meer
Duurzaamheid

16 september 2021

De verspillingsvrije missie van Nel Schellekens

Veel koks willen het, prijswinnend kok Nel Schellekens zet zich er volledig voor in: verspillingsvrij werken

Lees meer
Horeca Kengetallen

Horeca Kengetallen: 'Het gaat niet meer over prijs/kwaliteitverhouding'

Helaas moet Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling, maar er is daarnaast ook meer tijd om na te denken over kansen zoals duurzaam ondernemen.

Lees meer
Trends & Travel

23 oktober 2019

Recap: gezonde trends die dit jaar verder gingen

2019 is het jaar waarin we onze gasten nóg meer bewuste alternatieven bieden. Enkele ontwikkelingen uitgelicht.

Lees meer
Training
Voor chefs

Training Groenten in de hoofdrol / Vega(n)

Ontdek hoe je gasten kunt verrassen met meer groente en minder of geen dierlijke producten!

Bekijk training
Travel
Trends & Travel

ZiN Travel Samen op weg naar duurzaam | Amsterdam

Ga mee op een trendtour die helemaal in het teken staat van Duurzaamheid!

Bekijk training
Training (NIEUW)
Voor chefs

NIEUW: Masterclass - Van kop tot staart

'Van kop tot staart'-denken hoort bij een duurzame keuken. Wil je je kennis van vlees verder verdiepen? En je laten inspireren met originele bereidingen van incourante delen? Meld je aan voor de masterclass Van kop tot staart bij ZiN Inspiratielab.

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Circulair koken

Chef-kok Peter Scholte neemt je mee in de uitdagingen van een circulaire keuken en geeft je inspiratie voor een circulaire menukaart!

Bekijk training

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen