Groots in genieten
Waar heb jij zin in?
9 resultaten
30 juni 2022
Bij duurzaam eten keken we in eerste instantie naar de voeding en leefomstandigheden van het dier. De laatste jaren verschoof het...
Lees meer26 november 2021
Op woensdag 13 oktober 2021 vond de tweede editie van het exclusieve wijnevent: Wine Experience plaats bij ZiN Inspiratielab. Bijna 200...
Lees meer16 september 2021
Veel koks willen het, prijswinnend kok Nel Schellekens zet zich er volledig voor in: verspillingsvrij werken
Lees meerHelaas moet Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling, maar er is daarnaast ook meer tijd om na te denken over kansen zoals duurzaam ondernemen.
Lees meer23 oktober 2019
2019 is het jaar waarin we onze gasten nóg meer bewuste alternatieven bieden. Enkele ontwikkelingen uitgelicht.
Lees meerOntdek hoe je gasten kunt verrassen met meer groente en minder of geen dierlijke producten!
Bekijk trainingGa mee op een trendtour die helemaal in het teken staat van Duurzaamheid!
Bekijk training'Van kop tot staart'-denken hoort bij een duurzame keuken. Wil je je kennis van vlees verder verdiepen? En je laten inspireren met originele bereidingen van incourante delen? Meld je aan voor de masterclass Van kop tot staart bij ZiN Inspiratielab.
Bekijk trainingChef-kok Peter Scholte neemt je mee in de uitdagingen van een circulaire keuken en geeft je inspiratie voor een circulaire menukaart!
Bekijk trainingOm jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen