Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

52 resultaten

Personeel

18 mei 2021

Waarom gastvrijheid belangrijker is dan ervaring

Hoe DeLaMar zich voorbereidt op de heropening

Lees meer
Ondernemerschap

22 april 2021

6 tips voor de herstart: haal het maximale uit je terras

Hoe je in kortere tijd meer uit je terras haalt? We helpen je op weg.

Lees meer
Ondernemerschap

15 april 2021

Een foodtruck naast je restaurant

Wil je straks extra omzet of aandacht genereren met een foodtruck? Houd dan rekening met deze tips.

Lees meer
Ondernemerschap

20 februari 2021

Een vijfgangendiner van vijf ondernemers

Een vijfgangendiner, maar dan anders. Met Veurn & Ett’n bieden vijf restaurants elk een deel aan van het diner, waar gasten in de auto van...

Lees meer
Ondernemerschap

06 februari 2021

Nieuw concept, nieuw pand 

‘Kom aan tafel’, dat zat er in coronatijd lange tijd niet in. Maar wat als je hele concept daar om draait?

Lees meer
Ondernemerschap

21 januari 2021

Bezorgen en afhalen met een avondklok: 4 aandachtspunten

Bezorg je maaltijden of laat je gasten afhalen? Hoe bereid je je voor op de avondklok?

Lees meer
Jong Talent

Hoe ga je als horecaprofessional om met de coronacrisis? #HSBYT Hicks

Het blijven zware tijden voor de horeca. Hoe houd je als ondernemer je hoofd boven het water? Sotiris, eigenaar van onder andere het concept Hicks in Amsterdam, geeft tips.

Lees meer
Ondernemerschap

29 november 2020

De Brielsche Aap verrast gasten telkens weer

Toeval bracht Edith Schoo op een verlaten eiland in Brielle. Ze keek daar doorheen en zag een unieke horecalocatie voor zich: De Brielsche...

Lees meer
Jong Talent

Hoe houd je je zaak rendabel tijdens corona? #HSBYT Vigor

Het is een zware tijd voor de horeca. Voor restaurant Vigor in Vught is de uitdaging nóg groter doordat zij midden in de coronacrisis de deuren hebben geopend. Hoe houden zij de zaak rendabel in deze tijd? Randy en Lars geven tips!

Lees meer
Ondernemerschap

21 november 2020

Daghoreca voor een ‘vergeten’ doelgroep

In Pommepomme draait het volledig appels. Robert Sassen en Job Oosting hopen met dit nieuwe concept meer lokaal publiek naar hun geliefde...

Lees meer
Ondernemerschap

19 november 2020

Extra beleving (voor thuis) tijdens de feestdagen

Wil je tijdens de feestdagen nét wat meer beleving voor thuis bieden? Daarvoor zijn tal van mogelijkheden. Denk vooral interactief of in...

Lees meer
Ondernemerschap

05 november 2020

Learnings: je horecabedrijf in een veranderende wereld 

Learnings voor hoe je je horecabedrijf toekomstbestendig maakt ondanks een veranderende markt.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen