Groots in genieten
In de ZiN Blog vind je de laatste (food)trends & ontwikkelingen, interessante terugblikken en praktische artikelen zodat je altijd up-to-date bent!
3 resultaten
05 oktober 2021
Hoe je een verpletterende laatste indruk achterlaat met je kerstdiner? Chef-patissier en fooddesigner Jurgen Koens deelt zes tips om te...
Lees meerGa anders kijken naar patisserie, leer nieuwe bereidingstechnieken en ontdek makkelijk te maken desserts.
Bekijk trainingIn deze masterclass neemt Michael van der Kroft (Restaurant Tres) je mee in de wereld van fermentatie. Ben jij klaar voor deze smaakmaker?
Bekijk trainingOm jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen