Schuif aan bij de Chef’s Table voor een unieke wijn-spijsbeleving | Edgaras Razminas & Sietse Blummel

Schuif aan bij de Chef’s Table voor een unieke wijn-spijsbeleving | Edgaras Razminas & Sietse Blummel

Aan de exclusieve Chef’s Table verrassen Edgaras Razminas (Sommelier of the Year 2021 via Michelin Guide & Sommelier of the Year 2019 in The Netherlands) & Sietse Blummel (Executive chef ZiN Inspiratielab) je met een unieke wijn/spijsbeleving. Edgaras heeft een aantal bijzondere wijnen voor je geselecteerd, waarbij Sietse heerlijke gerechten bereidt. Aan de Chefs Table ben je getuige van dit mooie samenspel en ervaar je een aantal fantastische wijn-spijs combinaties. 

Tijdens deze masterclass ervaar en proef je unieke wijn-spijs combinaties. Wil je zelf praktische tips ontvangen voor het maken van wijn-spijs combinaties? Schrijf je dan (ook) in voor de masterclass Wijn & Spijs: Welke wijn past bij welk gerecht? | Claudia van Dongen

Schrijf je direct in voor Wine Experience 2022