Wijn & Spijs: Welke wijn past bij welk gerecht?| Claudia van Dongen

Wijn & Spijs: Welke wijn past bij welk gerecht? | Claudia van Dongen

Er zijn heel veel factoren die een rol spelen bij wijn-spijs combinaties. Tijdens deze masterclass neemt Claudia van Dongen je nog eens mee in de uitgangspunten voor het maken van mooie foodpairings met wijn. Hoe zorg je ervoor dat de wijn en het gerecht perfect in balans zijn, elkaar versterken en elkaar de ruimte geven? Na deze masterclass weet je weer precies waar je op moet letten. Claudia van Dongen is Register-Vinoloog, Liquorist, Register-Wijndocent, docent van de Wijnacademie en Wijnvrouw van het jaar 2021.

Deze masterclass is vooral theoretisch. Wil je unieke wijn-spijs combinaties ervaren en proeven. Schuif dan aan bij de Chef’s Table voor een unieke wijn-spijsbeleving met Edgaras Razminas & Sietse Blummel
 

Schrijf je direct in voor Wine Experience 2022