Training Je team op scherp in vijf minuten

Geef dagelijks een effectieve 5 minuten training aan je team!
Omschrijving

Zoek je een effectieve manier om dagelijks met je team de puntjes op de i te zetten? Schrijf je dan in voor de training Je team op scherp in vijf minuten.

Net als in de sport is training essentieel om je team dagelijks een topprestatie te laten leveren. Met de techniek van de 5-minuten training heb je maar 5 minuten per dag nodig om het beste uit je team te halen. Dit is zo kort dat het altijd door kan gaan. Bij deze techniek betrek je de teamleden actief, zodat het een echt teamresultaat wordt. In deze training oefen je hoe je dit succesvol aanpakt.

Programma

09:30 - 09:45 Welkom en kennismaken

09:45 - 10:15 Waarom een 5 minuten training?

10:15 - 11:00 Methodiek van de 5-minutentraining

11:00 - 12:00 Oefenen met het geven van 5-minuten trainingen.

12:00 - 12:15 Samenvatting en afsluiting

12:15 - 13:00 Lunch

Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training Je team op scherp in vijf minuten vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Wat kost een training Je team op scherp in vijf minuten?

De barista training kost eenmalig € 250. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Na de training ben je in staat om dagelijks een effectieve 5-minuten training te geven aan je team.
  • Het resultaat: een betere productkennis, een hogere omzet en meer werkplezier!

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 250

-----------

De trainer(s)
Jeff Dadema

De training wordt gegeven door Jeff Dadema, ervaren horeca- en leiderschapstrainer van Letsgoactive training groep. Met veel ervaring in de horeca en als trainer is hij als geen ander in staat jou te helpen groeien en het verschil te maken in gastbeleving en leiderschap.

Nicole de Leeuw

Nicole de Leeuw is een ervaren horeca- en leiderschapstrainer van Letsgoactive training groep. Met plezier en in een aangename sfeer daagt ze je uit om uit je comfort zone te stappen en te ontdekken wat je allemaal kunt!

Ellen Spoor

Ellen Spoor is een ervaren horeca- en leiderschapstrainer van Letsgoactive training groep. Ellen traint op inspirende wijze en zet jou als deelnemer voortdurend aan het denken. De trainingen van Ellen zijn praktisch, dynamisch en actief, je gaat vooral veel doen, ervaren en leren deze dag.