Personeel

.

Personeel

29 april 2021

Tips om snel(ler) horecapersoneel te werven

Ben je dringend op zoek naar nieuwe medewerkers? Deze basistips helpen je op weg.

Lees meer
Personeel

11 maart 2021

Quick wins om straks meer uit je horecateam te halen

Je team is het belangrijkste kapitaal. Op deze manier zorg je dat je medewerkers straks bij de heropening nog meer uitblinken met je gast...

Lees meer
Training
Personeel

Training Leidinggeven (fastservice)

Praktisch leidinggeven in de horeca.

Bekijk training
Personeel

31 december 2020

Hoogtepunten: horecapersoneel

Aan het eind van het jaar blikken we traditioneel terug op de hoogtepunten uit weekendinterviews van 2020. Inzichten, lessen en ervaringen...

Lees meer
Training
Personeel

Vervolgtraining Leidinggeven (3)

Heb je eerder de Vervolgtraining Leidinggeven (2) gevolgd? Schrijf je dan nu in voor de Vervolgtraining Leidinggeven (3).

Bekijk training
Training
Personeel

Training Employer Branding

Medewerkers: waarom willen ze voor jou werken?

Bekijk training
Training
Personeel

Training Je team op scherp in vijf minuten

Geef dagelijks een effectieve 5 minuten training aan je team!

Bekijk training
Personeel

29 oktober 2020

Basics: je restaurant als werkgeversmerk

Hoe zorg je dat je medewerkers trots zijn en blijven om voor je te werken? Bouw juist nu verder aan een sterk werkgeversmerk.

Lees meer
Personeel

08 oktober 2020

Basics: tips voor een prettig werkklimaat

Tevreden medewerkers zijn de motor van een succesvol restaurant, en zorgen dat je je te allen tijde onderscheidt.

Lees meer
Personeel

25 september 2020

‘Een pop-up creëert saamhorigheid’

Het Zomerterras van De Kuip groeide in korte tijd uit tot een groot succes. Bart Kuijpers vertelt over de succesfactoren.

Lees meer
Training
Personeel

Vervolgtraining Leidinggeven (2)

Heb je eerder de Training Leidinggeven bij ZiN Inspiratielab gevolgd? Schrijf je dan nu in voor de Vervolgtraining Leidinggeven (2).

Bekijk training
Personeel

13 maart 2020

Hoe restaurant Oriëntal Green House omgaat met het coronavirus

Directeur Simon de Wit, ook regionaal bestuurslid van KHN, vertelt over de maatregelen die zijn bedrijf neemt om gasten te beschermen en...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen