NIEUW: Training Leidinggeven aan Generatie Z

Leer hoe je om kan gaan met Generatie Z als medewerker
Omschrijving

Om het maximale uit deze training te halen adviseren we je dat je minimaal aan Leidinggeven (1) hebt deelgenomen. H eb jij Leidinggeven 1 nog niet gevolgd? Klik dan op onderstaande link om terug te gaan naar leidinggeven 1.

Leidinggeven (1)


Als leidinggevende heb je te maken met verschillende generaties in je team. Iedere generatie is bijzonder en heeft zo z’n eigenaardigheden. Een wel heel bijzondere generatie is die nu op de arbeidsmarkt aan het komen is, Generatie Z, ook wel generatie ‘Zelf’ genoemd. Wat zijn de eigenschappen van een Z-ter? Waarom denken Z-ters anders dan jij? En hoe geef je nu precies effectief leiding aan deze unieke generatie?


In de trainingen Leidinggeven 1, 2 en 3 benoemen we al verschillende effectieve manieren om door te dringen tot Z-ters en hen in beweging te krijgen. In deze training richten we ons volledig op de Z-ter!


Generatie Z

Er zijn veel vooroordelen over Generatie Z. Zo worden ze vaak als ongeïnteresseerd ervaren en als verwend. Er wordt gezegd dat Z-ters liever lui dan moe zijn en dat ze minder loyaal zijn dan eerdere generaties. Dat ze alles denken te weten en eigenlijk weinig echt weten. Dat ze aan hun mobiel vastgekleefd zitten en vooral geen verantwoordelijkheid willen nemen. Kortom het lijkt wel of je er als leidinggevende maar weinig mee aan kunt. Maar klopt dat allemaal wel? Hoe zit het nu echt?


In de training maak je opnieuw kennis met Generatie Z, leer je begrijpen hoe een Z-ter denkt en wat een Z-ter echt belangrijk vindt. Je krijgt tools om in je werk te kunnen toepassen om succesvol leiding te geven aan Z-ters. Kortom na deze training zul anders tegen deze generatie aan kijken en hen gaan waarderen om wie ze zijn en wat ze voor jouw organisatie kunnen betekenen.


Net als in de trainingen Leidinggeven 1 t/m 3 ga je in de training weer actief met een aantal tools aan de slag en gericht oefenen. Om deel te nemen is het aan te raden eerst Leidinggeven 1 te volgen.


Programma

09.00 – 09.30 Ontvangst met koffie en thee

09.30 – 12.30 Leidinggeven aan Generatie Z deel 1

12.30 – 13.15 Lunch

13.15 – 15.20 Leidinggeven aan Generatie Z deel 2

15.20 – 15.30 Samenvatting en afsluiting

Locatie: ZiN Inspiratielab

ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional geprikkeld wordt en inspiratie opdoet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends en ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Deze cursus leidinggeven, maar ook alle andere trainingen en culinaire events, worden verzorgd door toonaangevende experts. Alles om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Wat kost de Training Leidinggeven aan Generatie Z?

Maak tegen een aantrekkelijke prijs kennis met deze nieuwe training. Ticketprijs € 110 (i.p.v. € 250). Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Vergroot je kennis over Generatie Z
  • Leer hoe je effectief leidinggeeft aan Generatie Z
  • Leer hoe je Generatie Z actief deel laat uitmaken van je team

-----------

Kosten

  • Maak tegen een aantrekkelijke prijs kennis met deze nieuwe training. Ticketprijs € 110 (i.p.v. € 250).

-----------

De trainer(s)
Jeff Dadema

De training wordt gegeven door Jeff Dadema, ervaren horeca- en leiderschapstrainer van Letsgoactive training groep. Met veel ervaring in de horeca en als trainer is hij als geen ander in staat jou te helpen groeien en het verschil te maken in gastbeleving en leiderschap.

Ellen Spoor

Ellen Spoor is een ervaren horeca- en leiderschapstrainer van Letsgoactive training groep. Ellen traint op inspirende wijze en zet jou als deelnemer voortdurend aan het denken. De trainingen van Ellen zijn praktisch, dynamisch en actief, je gaat vooral veel doen, ervaren en leren deze dag.