NIEUW: Training Art of plating

Tips & tricks van chef-kok Niels van Dooijeweert voor een onderscheidende en opvallende opmaak van je gerechten.
Omschrijving

Uit onderzoek is gebleken dat een restaurantbezoek tot 30% beter wordt ervaren als o.a. gerechten mooi worden opgemaakt. Daarnaast is de gast op dat moment ook bereidt om hier meer geld voor te betalen. Hoe kun je dat het best aanpakken? Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten hoe je het gerecht wilt opmaken; dat geeft rust in je hoofd. Diezelfde rust komt dan ook weer terug op bord.

Tijdens deze training neemt Chef Niels van Dooijeweert (Broederenklooster Zutphen) je mee hoe je door middel van o.a. servies, texturen en kleur jouw gerechten naar een hoger niveau kunt brengen. Met een frisse blik en bomvol inspiratie kun je dan weer terug naar de zaak. Je kunt dan meteen beginnen om te experimenteren met de handvaten die je tijdens deze training hebt gekregen.

Programma

10.00 - 10.15 Welkom en kennismaken

10.15 - 12.15 Training Art of Plating

12.15 - 13.00 Lunch

Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training Art of plating vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Wat kost een Training Art of Plating?

De training Art of plating kost nu slechts eenmalig € 110. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.


Wat levert het op?

  • I nspiratie over hoe je een bord mooi kan opmaken.
  • Kennis waar je mee kunt spelen op bord voor een mooie opmaak
  • Inspiratie hoe je simpele componenten speciaal kunt maken
  • Uitleg hoe servies de beleving van jouw concept kan verbeteren
  • Tips hoe je met een goede mise-en-place jouw borden slim mooi kunt opmaken

-----------

Kosten

  • Maak tegen een aantrekkelijke prijs kennis met deze nieuwe training. Ticketprijs € 110 (i.p.v. € 250).

-----------