Groots in genieten
20 juni 2025
Nieuwe inzichten, praktische oplossingen en frisse ideeen voor cateringprofessionals
Lees meerLaat je tijdens deze training inspireren voor je KERST menu door chef-kok Niels van Dooijeweert!
Bekijk trainingHoe is de Nederlandse eetcultuur ontstaan? Wat zien we er nu nog van terug? Hoe kun je ingredienten van Nederlandse bodem gebruiken in je menu?
Bekijk trainingJoël Ontmoet: Een uniek kans om chef Jeroen Achtien te leren kennen.
Bekijk trainingJoël Ontmoet: Een uniek kans om chef Emile van der Staak te leren kennen.
Bekijk training'Van kop tot staart'-denken hoort bij een duurzame keuken. Wil je je kennis van vlees verder verdiepen? En je laten inspireren met originele bereidingen van incourante delen? Meld je aan voor de training Van kop tot staart bij ZiN Inspiratielab.
Bekijk trainingJoël Ontmoet: Een uniek kans om chef Joris Bijdendijk te leren kennen.
Bekijk trainingIn deze trainig neemt Michael van der Kroft (Restaurant Tres) je mee in de wereld van fermentatie. Ben jij klaar voor deze smaakmaker?
Bekijk trainingTips & tricks van chef-kok Niels van Dooijeweert voor een onderscheidende en opvallende opmaak van je gerechten.
Bekijk training