Voor chefs

.
Training NIEUW!
Voor chefs

NIEUW: Joël Ontmoet: Jeroen Achtien

Joël Ontmoet: Een uniek kans om chef Jeroen Achtien te leren kennen.

Bekijk training
Training NIEUW!
Voor chefs

NIEUW: Joël Ontmoet: Emile van der Staak

Joël Ontmoet: Een uniek kans om chef Emile van der Staak te leren kennen.

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training: Verras met vis

Verras je gasten met (h)eerlijke vissoorten!

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Van kop tot staart

'Van kop tot staart'-denken hoort bij een duurzame keuken. Wil je je kennis van vlees verder verdiepen? En je laten inspireren met originele bereidingen van incourante delen? Meld je aan voor de training Van kop tot staart bij ZiN Inspiratielab.

Bekijk training
Training NIEUW!
Voor chefs

NIEUW: Joël Ontmoet: Sidney Schutte**

Joël Ontmoet: Een uniek kans om chef Sidney Schutte** te leren kennen.

Bekijk training
Training NIEUW!
Voor chefs

NIEUW: Joël Ontmoet: Joris Bijdendijk*

Joël Ontmoet: Een uniek kans om chef Joris Bijdendijk te leren kennen.

Bekijk training
Training NIEUW!
Voor chefs

NIEUW: Training Inspiratie voor je menukaart - Najaars special

Laat je tijdens deze training inspireren voor je NAJAAR menu door chef-kok Niels van Dooijeweert!

Bekijk training
Training NIEUW!
Voor chefs

NIEUW: Training Inspiratie voor je menukaart - Zomer special

Laat je tijdens deze training inspireren voor je ZOMER menu door chef-kok Niels van Dooijeweert!

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Gevogelte

Hoe verras jij je gasten dit voorjaar met gevogelte?

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Fermenteren

In deze trainig neemt Michael van der Kroft (Restaurant Tres) je mee in de wereld van fermentatie. Ben jij klaar voor deze smaakmaker?

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Van waste naar wonder

Voedsel weggooien is zonde van het product en van jouw portemonnee! In deze training leer jij hoe jij voedsel op meerdere manieren kunt redden van de prullenbak!

Bekijk training
Training
Voor chefs

Verras met vlees

Inspiratie en nieuwe ideeën op het gebied van vlees.

Bekijk training