Voor chefs

Voor chefs

Training NIEUW!
Voor chefs

NIEUW: Training Oerhollands

Hoe is de Nederlandse eetcultuur ontstaan? Wat zien we er nu nog van terug? Hoe kun je ingredienten van Nederlandse bodem gebruiken in je menu?

Bekijk training
Training NIEUW!
Voor chefs

NIEUW: Training Fermenteren

In deze trainig neemt Michael van der Kroft (Restaurant Tres) je mee in de wereld van fermentatie. Ben jij klaar voor deze smaakmaker?

Bekijk training
Training NIEUW!
Voor chefs

NIEUW: Training Inspiratie voor je menukaart - kerst special

Laat je tijdens deze training inspireren voor je KERST menu door chef-kok Niels van Dooijeweert!

Bekijk training
Training NIEUW!
Voor chefs

NIEUW: Training Van waste naar wonder

Voedsel weggooien is zonde van het product en van jouw portemonnee! In deze training leer jij hoe jij voedsel op meerdere manieren kunt redden van de prullenbak!

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Wild

Hoe verras jij je gasten dit najaar met wild?

Bekijk training
Voor chefs

30 oktober 2023

Terugblik Chef Special | 3 oktober 2023

Sligro organiseerde op dinsdag 3 oktober 2023 Chef Special: een uniek event speciaal voor chefs. Ze maakten kennis met toonaangevende chefs...

Lees meer
Training
Voor chefs

Verras met vlees

Inspiratie en nieuwe ideeën op het gebied van vlees.

Bekijk training
Voor chefs

28 augustus 2023

De 5 belangrijkste topics in je keuken dit najaar

Als chef-kok is het van belang om voortdurend te streven naar verbetering en vernieuwing in je keuken. In deze blog staan vijf onderwerpen...

Lees meer
Training NIEUW!
Voor chefs

NIEUW: Training Healthy BBQ

Leer alles over gezond barbecueën van Jord Althuizen!

Bekijk training
Training NIEUW!
Voor chefs

NIEUW: Training Art of plating

Tips & tricks van chef-kok Niels van Dooijeweert voor een onderscheidende en opvallende opmaak van je gerechten.

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Meat the Butcher Kaldenberg

Tijdens deze training krijg je een rondleiding door de slagerij van Kaldenberg én een inspiratiesessie over vlees door Vincent van der Zalm.

Bekijk training
Training NIEUW!
Voor chefs

NIEUW: Training Plantbased

Ontdek hoe je gasten kunt verrassen door (meer) gebruik te maken van plantbased recepten en/of producten!

Bekijk training