Groots in genieten
Voor chefs
Tijdens deze training krijg je een rondleiding door de slagerij van Kaldenberg én een inspiratiesessie over vlees door Vincent van der Zalm.
Bekijk trainingVoedsel weggooien is zonde van het product en van jouw portemonnee! In deze training leer jij hoe jij voedsel op meerdere manieren kunt redden van de prullenbak!
Bekijk trainingOntdek hoe je gasten kunt verrassen door (meer) gebruik te maken van plantbased recepten en/of producten!
Bekijk trainingIn deze trainig neemt Michael van der Kroft (Restaurant Tres) je mee in de wereld van fermentatie. Ben jij klaar voor deze smaakmaker?
Bekijk training'Van kop tot staart'-denken hoort bij een duurzame keuken. Wil je je kennis van vlees verder verdiepen? En je laten inspireren met originele bereidingen van incourante delen? Meld je aan voor de training Van kop tot staart bij ZiN Inspiratielab.
Bekijk trainingIn deze training Outdoor Cooking leer je alles over buiten je gerechten bereiden van dé BBQ-chef van Nederland: Jord Althuizen. Leer hoe je jouw gerechten unieker, lekkerder en winstgevender maakt met outdoor cooking!
Bekijk trainingGa anders kijken naar patisserie, leer nieuwe bereidingstechnieken en ontdek makkelijk te maken desserts.
Bekijk trainingChef-kok Peter Scholte neemt je in deze prikkelende, verrassende en energieke training mee in de uitdagingen van een chef in de circulaire bedrijfsvoering.
Bekijk trainingOm jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen