Groots in genieten
Voor chefs
Laat je tijdens deze training inspireren voor je NAJAAR menu door chef-kok Niels van Dooijeweert!
Bekijk trainingLaat je tijdens deze training inspireren voor je ZOMER menu door chef-kok Niels van Dooijeweert!
Bekijk trainingHoe is de Nederlandse eetcultuur ontstaan? Wat zien we er nu nog van terug? Hoe kun je ingredienten van Nederlandse bodem gebruiken in je menu?
Bekijk trainingIn deze trainig neemt Michael van der Kroft (Restaurant Tres) je mee in de wereld van fermentatie. Ben jij klaar voor deze smaakmaker?
Bekijk trainingVoedsel weggooien is zonde van het product en van jouw portemonnee! In deze training leer jij hoe jij voedsel op meerdere manieren kunt redden van de prullenbak!
Bekijk training30 oktober 2023
Sligro organiseerde op dinsdag 3 oktober 2023 Chef Special: een uniek event speciaal voor chefs. Ze maakten kennis met toonaangevende chefs...
Lees meer28 augustus 2023
Als chef-kok is het van belang om voortdurend te streven naar verbetering en vernieuwing in je keuken. In deze blog staan vijf onderwerpen...
Lees meer