Voor chefs

.
Training
Voor chefs

Training Wild

Hoe verras jij je gasten dit najaar met wild?

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training: Verras met vis

Verras je gasten met (h)eerlijke vissoorten!

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Van waste naar wonder

Voedsel weggooien is zonde van het product en van jouw portemonnee! In deze training leer jij hoe jij voedsel op meerdere manieren kunt redden van de prullenbak!

Bekijk training
Voor chefs

20 juni 2025

Inspiratiedag Catering - vrijdag 19 september 2025

Nieuwe inzichten, praktische oplossingen en frisse ideeen voor cateringprofessionals

Lees meer
Training NIEUW!
Voor chefs

NIEUW: Joël Ontmoet: Emile van der Staak

Joël Ontmoet: Een uniek kans om chef Emile van der Staak te leren kennen.

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Van kop tot staart

'Van kop tot staart'-denken hoort bij een duurzame keuken. Wil je je kennis van vlees verder verdiepen? En je laten inspireren met originele bereidingen van incourante delen? Meld je aan voor de training Van kop tot staart bij ZiN Inspiratielab.

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Fermenteren

In deze trainig neemt Michael van der Kroft (Restaurant Tres) je mee in de wereld van fermentatie. Ben jij klaar voor deze smaakmaker?

Bekijk training
Training
Voor chefs

Verras met vlees

Inspiratie en nieuwe ideeën op het gebied van vlees.

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Healthy BBQ

Leer alles over gezond barbecueën van Jord Althuizen!

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Meat the Butcher Kaldenberg

Tijdens deze training krijg je een rondleiding door de slagerij van Kaldenberg én een inspiratiesessie over vlees door Vincent van der Zalm.

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Plantbased

Ontdek hoe je gasten kunt verrassen door (meer) gebruik te maken van plantbased recepten en/of producten!

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Outdoor Cooking

In deze training Outdoor Cooking leer je alles over buiten je gerechten bereiden van dé BBQ-chef van Nederland: Jord Althuizen. Leer hoe je jouw gerechten unieker, lekkerder en winstgevender maakt met outdoor cooking!

Bekijk training