Groots in genieten
De horeca speelt een belangrijke rol bij het bevorderen van biercultuur en het introduceren van nieuwe trends op het gebied van bier. In deze training neemt Fiona de Lange je mee in de wereld van actuele trends op het gebied van bier die specifiek relevant zijn voor de horeca zoals populaire, nieuwe bierstijlen, speciaalbieren en de groeiende vraag naar no- en low-alcoholopties.
De training start met een korte introductie in de wereld van bier en het opfrissen van je kennis over bier. Daarna ontdek en proef je verschillende bieren. Tijdens de training helpt Fiona de Lange je concreet met het verbeteren van je bierkaart zodat je na afloop van de training een nog gevarieerdere en aantrekkelijkere bierervaring kunt bieden aan je gasten.
09.30 – 09.45 Welkom & kennismaking
09.45 – 10.45 Korte introductie in de wereld van bier en opfrissen van je kennis over bier
11.00 – 12.15 Theorie: Maak kennis met verschillende bieren
12.15 – 13.00 Lunch
13.00 – 14.00 Praktijk: Ontdek en proef verschillende bieren
14.15 – 14.45 Bieren op jouw kaart
14.45 – 15.00 Afronding
De training Trends in bier vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.
Wat kost een Training trends in bier?
Deze training kost eenmalig € 250. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!
Moet ik zelf nog iets meenemen tijdens deze training?
We vragen je om je bierkaart mee te nemen naar de Training Trends in bier.
Let op: voor deze training moet je 18 jaar of ouder zijn.
Heb je nog vragen?
Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.
Wat levert het op?
-----------
Let op: voor deze training moet je 18 jaar of ouder zijn.
-----------
Kosten
-----------
Fiona de Lange is internationaal biersommelier, zytholoog en Certified Cicerone. Daarnaast is ze ook columnist, schrijfster van drie boeken; ‘Ontdek de smaak van Bier’, ‘Bier & Spijs’ en 'Wat je als bierliefhebber moet weten’. Ze is eigenaar van een grote bierkelder in Fort Everdingen, hoofd- en eindredacteur van vakblad More than Drinks! maar vooral: bierliefhebber.