Training Bierseizoen: Najaar

In één dag helemaal up-to-date voor het bierseizoen, ditmaal het najaar.
Omschrijving

Welke bieren moet je op je kaart hebben?

Duik diep in het betoverende bierseizoen van het najaar. Deze training biedt een uitgebreid begrip van de kenmerken, aroma's en smaken van herfstbieren. Van warme, kruidige pumpkin ales tot rijke, robuuste bockbieren, ontdek de nuances van deze seizoensgebonden bierstijl. Door deel te nemen, vergroot je niet alleen je kennis, maar verfijn je ook je vaardigheden om gasten te adviseren en tevreden te stellen. Van het herkennen van seizoensgebonden ingrediënten tot het aanbevelen van pairings voor het najaar, deze training biedt waardevolle inzichten om je te onderscheiden in de horeca. Word een meester in herfstbieren en verhef de ervaring van je gasten naar nieuwe hoogten.


Programma

1 1.00 - 11.15 Ontvangst en kennismaken

11.15 - 12.15 Theorie: Waar moet je dit bierseizoen rekening mee houden?

12.15 - 13.00 Lunch

13.00 - 15.00 Proefsessie


Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training Bierseizoen: najaar vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Voor wie is de training Bierseizoen: najaar?

Deze training Bierseizoen: najaar is voor horecaondernemers en bedienend personeel die van bieren , en specifiek najaarsbieren, het grootste succes op hun drankenkaart willen maken.

Let op: voor deze training moet je 18 jaar of ouder zijn.

Wat kost de training Bierseizoen: najaar?

De kosten voor de eendaagse training Bierseizoen: najaar zijn normaal gesproken € 250. Je kunt tegen een aantrekkelijke prijs kennis maken met deze training. Nu betaal je slechts € 110 (i.p.v. € 250) om deel te nemen. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Je maakt kennis met de voorgeschiedenis van dit bierseizoen
  • Je leert een hogere bieromzet te realiseren door praktische, commerciële tips
  • Je leert hoe je bier moet beoordelen en beschrijven
  • Je krijgt praktische tips over hoe en welke bieren je op je kaart zet
  • Je proeft enkele kleine hapjes om nog meer mogelijkheden te ontdekken

-----------

Let op: voor deze training moet je 18 jaar of ouder zijn.

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 110
  • Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze biertraining!

-----------

De trainer(s)
Ivo Thijssen

Deze training wordt verzorgd door Ivo Thijssen. Ivo Thijssen is Certfied Cicerone, Internationaal Biersommelier en een ervaren horecatrainer. Hij is auteur van Bierboek met Schuim en eigenaar van Bierbewustzijn.nl en Bierproeven.nu.  
Door het begeleiden, inspireren, trainen en opleiden van bierprofessionals wil hij actief bijdragen aan een betere bierbeleving en bierkwaliteit in Nederland.  Hij is partner voor iedereen die professioneel met bier werkt en zorgt er voor dat zijn klanten meer geld verdienen met bier op een prettige en gastvrije manier.