Drank

.

Training
Drank

NIEUW Training Zo proef je (professioneel) wijn!

Ontdek samen met Cees van Casteren (Master of Wine) de geheimen van het wijnproeven zodat jij én je gasten hier nog succesvoller in worden.

Bekijk training
Drank

11 september 2021

Het succes van water in de horeca

Bewuster leven is niet alleen terug te zien in voeding, maar tegenwoordig zeker ook in drank. Maar (kraan)water drinken op het terras, is...

Lees meer
Training
Drank

NIEUW Training Wijn & Spijs

Welke wijn past bij welk type gerecht?

Bekijk training
Training
Drank

NIEUW Training Bier & Spijs

Welk bier past bij welk type gerecht?

Bekijk training
Drank

27 mei 2021

5 x dranktrends voor op het terras

De zomer is in aantocht en de terrassen raken weer voller. Met welke dranken vul je dit jaar alle koelingen en dienbladen? We zetten vijf...

Lees meer
Drank

18 maart 2021

Meer waarde geven aan koffie

Hoe je meer verdient met koffie op de kaart en je gasten er meer aan willen besteden? Begin met deze basics.

Lees meer
Drank

23 januari 2021

Elke week een andere koffiebeleving

Vriendinnen Rose en Christina openden afgelopen maart Gesha Coffee Bar in Nijmegen. Dé plaats voor verrassende koffiesmaken.

Lees meer
Drank

14 januari 2021

Koffie in 2021

Nog bewuster, meer varianten en aanhaken op beleving aan huis. Dit zijn de koffietrends volgens Rose van Asten.

Lees meer
Training
Drank

Baristatraining: Koffie specials

Koffie is een bijzondere drank die warm en koud gedronken kan worden, puur of in een mix. Er is een versie voor elke gelegenheid. Serveer het in een mooi glas of in een soepkop en je creëert een heel eigen sfeer voor je gast.

Bekijk training
Training
Drank

Baristatraining: Koffiebeleving

Hoe creëer je een koffiebeleving in jouw zaak? In deze training leer je hoe jij de beste koffie serveert en daardoor meer omzet uit koffie behaalt.

Bekijk training
Drank

07 november 2020

Specials onder de speciaalbieren

Streekbieren zijn de specials onder de speciaalbieren. Maar wat maakt ze nu zo bijzonder? En hoe zet je ze op de kaart?

Lees meer
Drank

10 mei 2020

Cocktails als margemaker in de bezorging

Bartender Chi-Ho Ta, mede-eigenaar van cocktailbar Calaboose, licht de kracht van dit out of the box-concept en van samenwerken toe en...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen