Training Bierstijl: Tarwebieren

In één dag helemaal up-to-date over de bierstijl: Tarwebieren
Omschrijving

Waarom tarwebieren op je kaart?

Verdiep je in de betoverende wereld van tarwebieren. Deze training biedt een diepgaand begrip van de geschiedenis, aroma's en smaken van tarwebieren. Van klassieke Duitse Weizen tot creatieve Amerikaanse varianten, leer de subtiliteiten van deze geliefde bierstijl kennen. Door deel te nemen, vergroot je niet alleen je kennis, maar verfijn je ook je vaardigheden om gasten te adviseren en tevreden te stellen. Van het herkennen van tarwe-moutprofielen tot het aanbevelen van pairings, deze training biedt waardevolle inzichten om je te onderscheiden in de horeca. Word een meester in tarwebieren en til je bierervaring naar nieuwe hoogten.


Programma

1 1.00 - 11.15 Ontvangst en kennismaken

11.15 - 12.15 Theorie: Tarwebieren door de jaren heen.

12.15 - 13.00 Lunch

13.00 - 15.00 Proefsessie


Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training Bierstijl: Tarwebieren vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Voor wie is de training Bierstijl: Tarwebieren?

Deze training Bierstijl: Tarwebieren is voor horecaondernemers en bedienend personeel die van bieren , en specifiek tarwebieren, het grootste succes op hun drankenkaart willen maken.

Let op: voor deze training moet je 18 jaar of ouder zijn.

Wat kost de training Bierstijl: Tarwebieren?

De kosten voor de eendaagse training Bierstijl Tarwebieren zijn normaal gesproken € 250. Je kunt tegen een aantrekkelijke prijs kennis maken met deze training. Je betaalt in 2023 € 110 (i.p.v. € 250) om deel te nemen. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Je maakt kennis met de geschiedenis en trends op het gebied van tarwebieren
  • Je leert een hogere bieromzet te realiseren door praktische, commerciële tips
  • Je leert hoe je bier moet beoordelen en beschrijven
  • Je krijgt praktische tips over hoe en welke tarwebieren je op je kaart zet
  • Je proeft enkele kleine hapjes om nog meer mogelijkheden te ontdekken

-----------

Let op: voor deze training moet je 18 jaar of ouder zijn.

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 110
  • Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze biertraining!

-----------

De trainer(s)
Ivo Thijssen

Deze training wordt verzorgd door Ivo Thijssen. Ivo Thijssen is Certfied Cicerone, Internationaal Biersommelier en een ervaren horecatrainer. Hij is auteur van Bierboek met Schuim en eigenaar van Bierbewustzijn.nl en Bierproeven.nu.  
Door het begeleiden, inspireren, trainen en opleiden van bierprofessionals wil hij actief bijdragen aan een betere bierbeleving en bierkwaliteit in Nederland.  Hij is partner voor iedereen die professioneel met bier werkt en zorgt er voor dat zijn klanten meer geld verdienen met bier op een prettige en gastvrije manier.