Groots in genieten
Twee trainingsdagen & zelfstudie
De training bestaat uit twee trainingsdagen:
2024:
Eerste lesdag | 30 september 2024 van 10.00 uur tot 15.00 uur
Tweede lesdag | 29 oktober 2024 van 10.00 uur tot 15.00 uur
2025:
Eerste lesdag | 12 mei 2025 van 10.00 uur tot 15.00 uur
Tweede lesdag | 3 juni 2025 van 10.00 - 15.00 uur
Op de tweede lesdag doe je direct examen bij ZiN Inspiratielab. Je weet meteen of je bent geslaagd.
Tussen de eerste lesdag en tweede lesdag dien je tijd te reserveren voor zelfstudie en het maken van opdrachten.
Over het Cicerone Certification Programma
Het Cicerone Certification Programma bestaat uit vier certificeringsniveaus, beginnend met de eenvoudigste en opbouwend tot de meest complexe en veeleisende.
Online examen
Het eerste niveau, Certified Beer Server is een online examen. Het online examen voor Certified Beer Server bestaat uit 60 multiple choice vragen die je in 30 minuten online moet beantwoorden. Je moet 75% van de vragen (45 vragen) goed hebben om te slagen en om de internationaal erkende titel Certified Beer Server te kunnen dragen.
Wat levert het op?
-----------
Let op: voor deze training moet je 18 jaar of ouder zijn.
-----------
Kosten
-----------
Deze training wordt verzorgd door Ivo Thijssen. Ivo Thijssen is Certfied Cicerone, Internationaal Biersommelier en een ervaren horecatrainer. Hij is auteur van Bierboek met Schuim en eigenaar van Bierbewustzijn.nl en Bierproeven.nu.
Door het begeleiden, inspireren, trainen en opleiden van bierprofessionals wil hij actief bijdragen aan een betere bierbeleving en bierkwaliteit in Nederland. Hij is partner voor iedereen die professioneel met bier werkt en zorgt er voor dat zijn klanten meer geld verdienen met bier op een prettige en gastvrije manier.