Vervolgtraining Conceptdenken

Een vervolg op de Training Conceptdenken waarbij je wordt geholpen om jouw horecaconcept te implementeren en activeren.
Omschrijving

H eb je de basistraining van conceptdenken nog niet gevolgd? Klik dan hieronder op button om naar die training te gaan.

Training Conceptdenken

Tijdens de Vervolgtraining Conceptdenken blikken we kort terug op de inhoud van de vorige training en bespreken we wat je eraan hebt gehad.

Vervolgens gaan we echt aan de slag met het uitwerken van jouw concept. We vertalen jouw idee/droom naar één visie, één zin. Daar staan we uitgebreid bij stil omdat het fundament is van jouw concept.

In de middag wordt je geholpen met de eerste stappen richting het implementeren en activeren van je concept. Een concept is pas succesvol als het goed wordt door vertaald in alle conceptdragers. Waar je in gelooft zie je terug op het bord, aan de muur, in de service, op de menukaart, in je communicatie, in je interieur.. Hoe doe je dat met jouw concept?

Trainer Elaine Meys geeft je persoonlijk advies en je kunt je ideeën direct toetsen bij collega horeca-ondernemers. Na afloop van deze training heb je gegarandeerd genoeg ideeën en input om jouw horeca-concept scherper neer te zetten en je zaak hiermee nog succesvoller te maken.

Voorwaarde om deel te nemen

Je hebt eerder de Training Conceptdenken bij ZiN Inspiratielab gevolgd.

Programma

09:30 - 10:00 Welkom & Kennismaking

10:00 - 10:30 Korte terugblik op Training Conceptdenken

10:30 - 12:15 Aan de slag met jouw concept

12:15 - 13:00 Lunch

13:00 - 14:30 De eerste stappen richting het implementeren en activeren van je concept

14:30 - 15:00 Samenvatting & Afsluiting

Locatie: ZiN Inspiratielab

De Vervolgtraining Conceptdenken vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Wat kost de Vervolgtraining Conceptdenken?

De Vervolgtraining Conceptdenken kost eenmalig € 250. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Is er nog iets wat ik mee moet nemen?

Tijdens de training heb je een laptop nodig. Vergeet deze daarom niet mee te nemen.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Jouw idee/droom vertaald naar één zin.
  • Hulp bij het implementeren en activeren van je concept.
  • Na afloop van deze training heb je gegarandeerd genoeg ideeën en input om jouw horeca-concept scherper neer te zetten en je zaak hiermee nog succesvoller te maken.

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 250,-

-----------


De trainer(s)
Elaine Meys

Elaine Meys is eigenaar van Dots & Concepts en een van de auteurs van het boek Accountable Conceptdenken. Na meer dan 10 jaar bezig te zijn geweest met het vormgeven van identiteit vanuit DNA weet Elaine haar kennis en expertise nu te delen en te verweven met concepten. Als designer weet ze een gezicht te geven aan identiteit en het concept levend te maken.