Groots in genieten
Deze training is jouw gids naar een toekomstbestendig horecabedrijf
Duurzaamheid is niet langer een optie, maar een noodzaak. Ontdek hoe je, stap voor stap, duurzame veranderingen implementeert die passen bij jouw zaak, jouw concept en jouw doelgroep. Begrijp waarom het essentieel is: de eisen rond duurzaamheid nemen toe en het verduurzamen van je bedrijf draagt bij aan het vinden en binden van gemotiveerd personeel. Het is niet alleen een investering in de toekomst, maar het levert je ook direct tastbare voordelen op. Schrijf je in, bereid je voor op de toekomst en maak van jouw horecabedrijf een duurzaam succesverhaal!
Geen ingewikkelde theorieën, maar direct toepasbare tips en handvatten
Tijdens deze training kijken we samen naar concrete acties die je meteen kunt implementeren. Geen ingewikkelde theorieën, maar direct toepasbare tips en handvatten die specifiek gericht zijn op jouw bedrijf.
09.30 - 10.00 Welkom en kennismaken
10.00 - 12.15 Training Duurzaamheid in jouw horecazaak
12.15 - 13.00 Lunch
De Training Duurzaamheid in jouw horecazaak vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.
Wat kost de Training Duurzaamheid in jouw horecazaak?
De Training Duurzaamheid in jouw horecazaak kost € 250. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!
Voor wie is deze training interessant?
Deze training is vooral interessant voor ondernemers en managers die zicht verder willen ontwikkelen/ profileren op het gebied van duurzaamheid.
Heb je nog vragen?
Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.
Wat levert het op?
-----------
Kosten
-----------
Wouter Staal (Founder & CEO YB | Climates), een ervaren duurzaamheidsexpert in de horecabranche, deelt zijn passie en expertise om bedrijven te begeleiden naar een duurzame toekomst. Met een praktische benadering biedt hij concrete en direct toepasbare oplossingen, waarmee ondernemers zelfverzekerd stappen kunnen zetten naar een groener bedrijfsmodel.