NIEUW: Training Duurzaamheid in jouw horecazaak

Bereid je voor op de toekomst en maak van jouw horecabedrijf een duurzaam succesverhaal!
Omschrijving

Deze training is jouw gids naar een toekomstbestendig horecabedrijf

Duurzaamheid is niet langer een optie, maar een noodzaak. Ontdek hoe je, stap voor stap, duurzame veranderingen implementeert die passen bij jouw zaak, jouw concept en jouw doelgroep. Begrijp waarom het essentieel is: de eisen rond duurzaamheid nemen toe en het verduurzamen van je bedrijf draagt bij aan het vinden en binden van gemotiveerd personeel. Het is niet alleen een investering in de toekomst, maar het levert je ook direct tastbare voordelen op. Schrijf je in, bereid je voor op de toekomst en maak van jouw horecabedrijf een duurzaam succesverhaal!


Geen ingewikkelde theorieën, maar direct toepasbare tips en handvatten

Tijdens deze training kijken we samen naar concrete acties die je meteen kunt implementeren. Geen ingewikkelde theorieën, maar direct toepasbare tips en handvatten die specifiek gericht zijn op jouw bedrijf.


Programma

09.30 - 10.00 Welkom en kennismaken

10.00 - 12.15 Training Duurzaamheid in jouw horecazaak

12.15 - 13.00 Lunch


Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training Duurzaamheid in jouw horecazaak vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.


FAQ

Wat kost de Training Duurzaamheid in jouw horecazaak?

De Training Duurzaamheid in jouw horecazaak kost normaal gesproken € 250. Je kunt tegen een aantrekkelijke prijs kennis maken met deze training. Je betaalt in 2023 € 110 (i.p.v. € 250) om deel te nemen. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Voor wie is deze training interessant?

Deze training is vooral interessant voor ondernemers en managers die zicht verder willen ontwikkelen/ profileren op het gebied van duurzaamheid.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.


Wat levert het op?

  • Je ontdekt waar kansen liggen en hoe je deze stapsgewijs implementeert in jouw bedrijf.
  • Je ontdekt hoe je effectief communiceert over duurzaamheid, zowel richten je gasten als je richting je team en toeleveranciers.
  • Je leert hoe het verduurzamen van je bedrijf kan bijdragen aan het vinden en binden van personeel.
  • Je ontdekt hoe samenwerkingen leiden tot duurzame voordelen voor alle betrokkenen.
  • Je ziet in dan duurzaamheid niet alleen goed is voor de planeet, maar ook voor je bedrijfsvoering en je marge.

-----------

Kosten

  • Maak tegen een aantrekkelijke prijs kennis met deze nieuwe training. Ticketprijs € 110 (i.p.v. € 250).

-----------

De trainer(s)
Wouter Staal

Wouter Staal (Founder & CEO YB | Climates), een ervaren duurzaamheidsexpert in de horecabranche, deelt zijn passie en expertise om bedrijven te begeleiden naar een duurzame toekomst. Met een praktische benadering biedt hij concrete en direct toepasbare oplossingen, waarmee ondernemers zelfverzekerd stappen kunnen zetten naar een groener bedrijfsmodel.